Counter-Strike Online yeni yıl güncellemesini kutluyor

Merlinin Kazanı 22.01.2014 - 14:29
Yeni oyuncu sıralama sistemi ve heyecan verici etkinliklere hazır olun!
NEXON Avrupa, online FPS oyunu Counter-Strike Online için yeni bir oyuncu sıralama sistemini ve heyecan verici etkinlikleri içeren kapsamlı bir güncellemeyi duyurdu. Düşük rütbeli oyuncular için çok daha dengeli bir sıralamanın düzenleneceği geliştirmeyle şimdi nişancılık yeteneğine güvenen yeni oyuncular için bu destansı savaşa katılmanın tam zamanı.

Yeni Sıralama Sistemi – Kapışmaya hazır mısın?
Son dönemde oyuna eklenen Zombi moduyla yepyeni bir oyun deneyiminin sunulduğu Counter-Strike Online’ın yeni sıralama sisteminde oyuncuların skoru değil, bulundukları özel lige göre konumları önem taşıyacak. Bu sisteme göre tüm sıralama listesi liglere bölünecek ve oyuncular bulundukları dilim içerisindeki skorlarıyla sıralamaya girecekler. Böylelikle oyuncular arasında çok daha detaylı bir sıralama mümkün olacak.

“Bilgilerim” ekranına eklenecek “Ligim” bilgisi sayesinde kullanıcılar lig bilgilerine kolayca ulaşabilecekler. Yeni sıralama sistemiyle ligler “Aile Ligi” ve “Özel Lig” olarak ikiye ayrılacak. Her pazartesi günü saat 06.00’da lig sistemi yenilenerek oyuncuların sıralamaları düzenlenecek.

Aile Ligi – Çünkü aile önemlidir
Yenilenen sıralama sistemiyle klan sıralamaları artık “Aile Ligi” olarak değişecek ve “Aile Sayfası” üzerinden erişilebilecek. Bu sayfada aile üyeleri durumlarını görebilecekler. Her aile üyesi bölgesel bilgilerini yedi günde bir güncelleyebilecek. Ayrıca aile mahzeninde oyuncular her aile üyesine uyumlu silahları paylaşabilecekler. Ailenin sahip olduğu başarılar ise “Aile Başarıları” bölümünde görülebilecek. Sürekli yenilenen oyun modları, silahları ve savaş temposunu sürekli yüksek tutan etkinlikleriyle Counter-Strike Online efsanesinin bir parçası olmak için şimdi tam zamanı. Peki sen hazır mısın?

Counter-Strike Online yeni yıl güncellemesini kutluyor
Gurur Tablosu – Kim daha ünlü?
Yeni sıralama sistemiyle oyuna eklenecek başka bir yenilik ise “Onur Listesi”. En başarılı oyuncuların girmeye hak kazanacakları bu liste, Counter-Strike Online’ın gurur tablosu olarak görülebilecek. Bu tabloda yer almak ise her babayiğidin harcı değil, çünkü oyuna yeni eklenen içeriklerle savaşlar artık hiç olmadığı kadar zorlu geçiyor.


Büyük güncellemeye, şanlı kutlama yakışır!
NEXON Avrupa, yeni güncellemeyi kutlamak adına Counter-Strike Online fanlarına çekici etkinlikler hazırladı. 22 Ocak – 5 Şubat tarihleri arasında oyuna yeni eklenecek Vostok haritasında kapışan oyuncular, %50 Bonus EXP ve puan kazanacak. Ayrıca oyuncuları özel bir Jeton etkinliği de bekliyor. Bu etkinlik boyunca oyuncular, 20 dakikadan fazla oyunda kaldıkları zaman 1 ücretsiz jeton kazanacaklar. 3 jeton biriktirdiklerinde ise özel bir öğe ile ödüllendirilecekler. Tabii acele etseler iyi olur. Çünkü hazırlanan öğeler oyunculara sunulduğu andan itibaren kapışılacak ve savaş alanı iyice karışacak!

NEXON Avrupa, yenilenen sıralamayı kutlamak için hazırladığı etkinliklere bununla da son vermiyor. 22 Ocak – 5 Şubat tarihleri arasında “Birlik” olarak toplanan oyuncular, Klasik En İyi Silahlara (Desert Eagle, AK-47, M4A1, AWP, Famas, Galil), En İyi Zombi Silahlarına (M134 Minigun, Çift Infinity, Çift Namlulu Av Tüfeği) ve Zombi: Senaryo En İyi Silahlarına (M79, MG3, Kujang) 7 gün süreyle sahip olacaklar. Bir başka çekici bonus olarak ise Birlik başarısını yerine getiren Birlik üyelerine 7 gün boyunca kullanabilecekleri İkiye Katlama ve Zombi Modu İkiye Katlama öğelerinin sahibi olacaklar.

Gelelim Türk oyuncular için özel bir sürprize! 22 Ocak – 5 Şubat tarihleri arasında yeni kurulacak bir Birliğe 10. seviyede en az 5 üye ekleyen oyuncular, kalıcı Türk dövmesinin ve 20 günlük kullanımlı M24’ün sahibi olacaklar.

- Basın Bülteni
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 20:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Counter-Strike Online yeni yıl güncellemesini kutluyor
İlginizi Çekebilir