Counter-Strike Online'ın en büyük turnuvası Türkiye'de tamamlandı

Murat Halilbeyoğlu 31.10.2013 - 11:52
Super Kupa 2013'ün Türkiye ayağının finalisti
Counter Strike'ı eski tasarım ancak yenilenmiş mekanikleri ile bizlere sunan Nexon Avrupa pazar günü gerçekleştirmiş olduğu Counter Strike Super Kupa 2013'ün Türkiye ayağını Fulya'daki YEM'de yaptığı final ile tamamladı.

Madcats sponsorluğunda düzenlenen Süper Kupa 2013, dört ayrı şehir elemesindeki 128 takımın arasından çıkan 4 takım oldukça çekişmeli maçlarla finale doğru ilerledi.

Oldukça güzel bir sahne düzeni ile bizlere sunulan turnuvada katılımcılar haricinde izleiyicilere de değişik ödüller dağıtıldı.

DP_Kaspersky, Wildfire, RushINS ve HWA takımlarının yer aldığı dörtlü içerisindeki maçlar ise izlenmeye değerdi.

Counter-Strike Online'ın en büyük turnuvası Türkiye'de tamamlandı
Toplamda 60.000 TL'lik nakit para ödülünün olduğu turnuvada bunun yanında Madcatz oyuncu ekipmanları ve en önemlisi ise Süper Kupa'nın Çin'de yapılacak olan global finalinde ülkemizi temsil etme imkanını bulunuyordu.

DP_Kaspersky ve Wildfire arasında gerçekleşen ilk maçın galibi DP_Kaspersky olurken ikinci maçta HWA, RushINS takımını devirmeyi başardı.

Üçüncülük maçında karşılaşan Wildfire ve RushINS takımlarının sergilediği dişe diş mücadeleyi kaybederek Ulusal Kupa dördüncüsü olan RushINS takımı 3.500 TL ödül kazanırken kapışmanın galibi olan Wildfire takımı ise üçüncülük ödülü olarak 6.500 TL ile ödüllendirildi.

Counter-Strike Online'ın en büyük turnuvası Türkiye'de tamamlandı
Turnuvanın final kapışmasında karşılaşan HWA ve DP_Kaspersky takımları arasındaki nefes kesici mücadelenin galibi HWA takımı olurken, turnuva ikincisi DP Kaspersky takımı 14.000 TL ödül kazandı.

Bunların sonucunda HWA takımı toplamda 29.500 TL'lik ödül toplarken 5 adet profesyonel oyuncu ekipmanı aldı ve Türkiye finalini kazanarak Çin, Şangay'da yapılacak olan global finale katılmaya hak kazandı.

Kendilerini Merlin'in Kazanı ailesi olarak tebrik ediyor ve Çin'deki büyük finalde başarılar diliyoruz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 00:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Counter-Strike Online'ın en büyük turnuvası Türkiye'de tamamlandı
İlginizi Çekebilir