Counter Strike'a yeni bir Türk portalı

Murat Halilbeyoğlu 14.02.2011 - 11:38
Gamers-system faaliyete geçti
Valve'ın oyuncuların hayatına kattığı pek çok şey var; Gordon Freeman, Black Mesa, Portal Gun ve elbette Counter Strike. Önceleri iki kişi tarafından geliştirilen ve daha sonra Valve'ın da destek verdiği bu mod kısa bir sürede kendi başına bir oyun oldu ve tüm dünya üzerinde büyük bir popülerlik kazandı. İşte bu multiplayer oyunu ile ilgili Türk oyuncuların hoşuna gidecek güzel bir haber daha mevcut.

Birkaç CS hayranı Türk mühendis tarafından açılan Gamers-system.com sistemi artık tüm CS hayranlarına rahat bir şekilde maç yapma imkânı sağlıyor.

Counter Strike'a yeni bir Türk portalı
www.gamers-system.com adı altında Counter-Strike Oyununu Korsan olarak değil tamamıyla orijinal steam üzerinden oynamak mümkün. Gamers-system.com, resmi sitede üyelik açtıktan sonra herkesin kanalda bulunarak komutlar eşliğinde toplu karma maç atmasını sağlar. Sistem Türk mühendisler tarafından kolayca oynanabilen güvenliği çok yüksek olarak dizayn edilmiş bir oyun portalıdır. Sistemde 4 sunucu bulunmaktadır. Kanalda belirlenen adminlerin önderliğinde açılan maçlara oyuncuların komutlar eşliğinde katılıp oynaması mümkündür. Sistemde şuan günde 720 oyuncu oyun oynamakta ve günde 70'in üzerinde maç açılmaktadır.


Gamers-system.com'a kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz.
Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 02:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Counter Strike'a yeni bir Türk portalı
İlginizi Çekebilir