Counter Strike'ın büyük ödüllerinden kim kazanmak ister?

Ceyda Doğan 25.10.2013 - 15:43
Counter Strike Süper Kupa 2013 Ulusal Finali 27 Ekim’de!
E-Spor dünyasının bir süredir çalkalandığını biliyoruz. Takım değişiklikleri, şampiyonluklar ve çok daha fazlası. Bu aralar Counter-Strike Turnuvası ön plana çıkan turnuvalardan biri oldu.

NEXON Avrupa’nın son Counter-Strike Turnuvası, CSO Süper Kupa 2013, tüm hızıyla devam ediyor. Klanlar 27 Ekim’de İstanbul’da gerçekleşecek olan Ulusal Finale hazırlanıyorlar.

200’den fazla oyuncu ön elemelere katıldı ve Ankara, İzmir, Eskişehir ve İstanbul’da dövüşler gerçekleştirdi. 4 Klan, Gamesatış, RushINS, HWA ve DPKaspersky her şehirde birinciliği kazandı ve Ulusal Final savaşları için hazırlanıyor.
 
Counter Strike'ın büyük ödüllerinden kim kazanmak ister?
Pekş bu eğlenceye kimler davetli?
Ankara, İzmir, Eskişehir ve son olarak da İstanbul’da gerçekleşen maçlardan başarıyla çıkan 4 takım, 27 Ekim’de İstanbul’da düzenlenecek Ulusal Finale katılma şansı kazandı.

Ödüller
Ulusal Finalde, 1.ncinlik, 2.ncilik, 3.ncünlük ve 4.ncünlük kazanan klanlar sırasıyla 28.000 TL,14,000 TL, 6,500 TL ve 3,500 TL kazanacaklar.

Ve NEXON Avrupa, savaşları yerinde seyretmekten keyif olan herkesi Ulusal Turnuvaya davet ediyor. Herkes favori klanına destek olmaya gelebilir!

Ayrıca Ulusal Final kaliteli oyun aksesuarlarında tasarım ve yenilik üreticisi lider firma Mad Cats sponsorluğunda gerçekleşecek.

Şimdi Global olma zamanı, Counter-Strike Online Dünya Şampiyonlar ligi Çin’de!
Ulusal Finalde birinci olan takıma 52.000 TL’den fazla para ödülü ve Mad Catz tarafından verilecek ödüllere ek olarak, bütün masrafları karşılanarak Çin 2013 CSO Dünya Şampiyonlar liginde seçilen oyuncularla maç yapma sansı veriliyor. 
 
Counter-Strike Dünya Şampiyonlar ligi Aralık ayında Şangay’da gerçekleşecek. Türkiye’nin yanı sıra, Cin, Kore, Tayvan, Hong Kong, Singapur, Malezya, Endonezya ve Tayland olmak üzere 9 ülkeden temsilciler dünya şampiyonu olmak için yarışmalara katılacaklar.
 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Counter Strike'ın büyük ödüllerinden kim kazanmak ister?
İlginizi Çekebilir