Crackdown 2 yapımcısı Rockstar tarafından satın alındı

Ersin Kılıç 13.10.2020 - 10:48
Daha önce Crackdown 3 ile karşımıza çıkan Ruffian Games firmasının artık Rockstar Dundee olarak anılacağı resmi olarak açıklandı.

Ruffian Games firmasının Take Two tarafından satın alındığı ve Rockstar Games bünyesine katıldığı resmi olarak açıklandı. Firmanın yeni ismi ise artık Rockstar Dundee olarak adlandırılacak.

Ruffian Games, Rockstar çatısı altına girdi

İlk olarak The Gamer isimli sitede ortaya çıkan haber daha sonra Ruffian Games sosyal medya hesaplarından da doğrulandı. Firmanın sosyal medya hesaplarında Rockstar Games'te oyun geliştirmek üzere yeni eleman arayışına girildiği belirtildi. Ayrıca 1 Ekim'de bu satın almanın gerçekleştiği ve firma isminin ise 6 Ekim itibari ile değiştirildiği belirtilmiş. 

Crackdown 2 yapımcısı Rockstar tarafından satın alındı

Crackdown 2 oyununu geliştiren Ruffian Games son olarak Crackdown 3 için Microsoft ile ortak bir çalışma içerisine girmişti. Ayrıca firma 343 Industries ile birlikte Halo: Master Chief Collection yapımında da aktif bir şekilde rol aldı. Öncesinde ise Kinect bazlı oyunlarda karşımıza çıktıklarını görüyoruz. Bu satın almadan sonra ise firmanın Rockstar Games bünyesinde yeni bir oyun geliştireceği belirtilmiş. Zaten eleman arayışı ile birlikte Rockstar'ın stüdyoyu büyütme amacında olduğunu da söyleyebiliriz. Tabi bu projeyi görmek için uzun bir süre beklememiz gerekebilir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crackdown 2 yapımcısı Rockstar tarafından satın alındı
İlginizi Çekebilir