Crackdown 3 için tonla oynanış videosu yayınlandı

Furkan Güler 24.07.2017 - 11:52
Xbox One'ın en çok beklenen yapımı Crackdown 3'e artık daha yakından bakabilirsiniz
Xbox One'ın, PlayStation 4'e karşı en büyük özel oyun kozu Crackdown 3 için 5 adet oynanış videosu paylaşıldı. San Diego Comic-con festivalinde oynanan oyunun nasıl olduğuna artık daha yakından görebiliyoruz. Microsoft tarafından oynatılan oyunun ateş etme, araba sürme, yüzde, obje fırlatma, patlama ve fizik mekaniklerinin detayları paylaşılan videolardan belli oluyor. Büyük bir açık dünya haritasına sizi bırakıp görevler yapmanızı isteyen oyunda sahip olduğumuz serbestlik tartışılabilir derecede olmuş.

Ayrıca açık dünyayı adam eden doluluk seviyesi ise malesef yeteri kadar oyunda bulunmuyor. Reagent Games ve Sumo Digital'ın oyun üzerinde oldukça emek sarf ettiklerini videolardan anlayabiliyorz. Fakat Crackdown 3'ün video oyun dünyasına herhangi bir yenilik getirdiğini söylemek biraz güç.


Bana sorarsanız Scalebound gibi oldukça fazla potansiyeli olan bir oyunu iptal edip, Crackdown 3'ün amiral gemi koltuğuna oturtulması Microsoft'u Xbox One konusunda zarara sokacaktır. Platinum Games'in Xbox One ve PC platformlarına özel olarak geliştirildiği Scalebound'un iptalinden sonra Hideki Kamiya proje için oldukça üzgün olduğunu belirtmişti. Bakalım Microsoft, Crackdown 3'ün satış başarısını yeterli bulabilecek mi? Oyun çıktıktan sonra hep beraber göreceğiz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.07.2017 16:51
Vaov Ps4'e karşı en büyük kozu bu muymuş? Şaka gibi yahu. Başka oyun mu bulamamışlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crackdown 3 için tonla oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir