Microsoft, Crackdown 3'ün ertelendiği en sonunda açıkladı

Furkan Güler 8.06.2018 - 13:38
Yine mi?

Dört sene önce E3 2014 fuarında oyuncuların karşısına çıkan Crackdown serisinin yeni oyunu Crackdown 3, adeta yılan hikayesine döndü. Defalarca kez ertelenen oyun, Microsoft tarafından açıklanan bilgilere göre oyun 2019 yılının Şubat ayında çıkacak. Crackdown 3 ile Xbox One platformunda devrim yapacağını belirten Microsoft, oyunun reklam çalışmalarına daha fazla vakit ayıracak gibi gözüküyor. Hali hazırda ertelenmeler yüzünden prestiji zedelenen oyunu bazı oyuncular unuttu bile. Microsoft'a maddi anlamda zarar verdiği tahmin edilen oyunun satış anlamında başarılı olup olmayacağını merak ediyoruz.

Xbox One sahiplerinin merakla beklediği Crackdown 3'ün ertelendiği maalesef kesinleşti

Daha öncesindeyse oyunun ertelendiği söylentileri internette dolaşıyordu. Microsoft bu söylentilere kulak asarak resmi bir açıklama yaptı ve oyuncuların merakını giderdi. E3 2018 fuarında gösterileceği tahmin edilen yeni oyunun, yenilik anlamında neler yaptığını merak ediyoruz.

Oyuncuların genelinin fikirlerine göre oyunlara destek veren Microsoft, bu sebepten dolayı Scalebound'u iptal edip Sea of Thieves'in piyasaya sürülmesine sebep olmuştu. Bakalım oyun Şubat ayına gelmeden tekrar ertelenecek mi? Hep beraber göreceğiz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.06.2018 00:44
Şu oyunu dillendirmeyin de unutulsun işte
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crackdown 3'ün ertelendiği Microsoft tarafından doğrulandı
İlginizi Çekebilir