Crackdown 3'ün geliştirici ekibi oyunculardan bahsetti

Furkan Güler 3.08.2018 - 17:02
Çıksın artık bu oyun!

Son olarak Microsoft'un E3 2018 sunumunda sahne alan ve Xbox One platformunun beklenen yeni oyunu Crackdown 3'ün geliştiricisi bazı açıklamalarda bulundu. Sumo Digital ekibi, oyunun ne kadar geciktiğinin, oyuncuların pek umurunda olmadığını söyledi. İlk olarak 2014 yılında gösterilen ancak sonrasında defalarca ertelenen oyunun Şubat 2019'da çıkacağı söyleniyor.

Crackdown 3'ün geliştiricisi oyun hakkında konuştu

Sumo Digital bu konuda haklı olabilir çünkü oyunun üzerinde çok fazla vakit geçtiği için ve araya başka AAA oyunlar girdiği için oyuncular oyunu unuttu. Geçtiğimiz günlerde ise Crackdown 3'ün ön siparişlerini iptal eden Microsoft, belki de yeni bir erteleme haberiyle oyuncuların karşısına çıkabilir. Oyunun bu kadar gecikmesinin sebebi ise bir türlü açıklanmadı.

Oyuncular bu gecikmelerinin nedenini teknik sıkıntılara bağlıyor. Crackdown 3'ün parçalanma efektleri Microsoft'un özel bulut teknolojisinde yapıldığından, konsol ve bulut sisteminin bir arada çalıştırılması, bazı sıkıntıların baş göstermesine neden olmuş olabilir.

Yine de oyuncuların çok fazla beklenti içerisinde olmadığı Crackdown 3'ün satışlarda da çok başarılı olacağı tahmin edilmiyor. Bakalım geliştiriciler nasıl bir oyunla karşımıza çıkacak?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 14:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crackdown 3'ün geliştiricisi oyuncular hakkında konuştu
İlginizi Çekebilir