Crackdown 3'ün rakibi Horizon'ın DLC'si olacak

Furkan Güler 9.08.2017 - 14:39
Xbox One'ın yeni özel oyununa uzmanlar pek fazla güvenmediklerini açıkladı.
Xbox One platformlarının en çok beklenen oyunu Crackdown 3, yayınlanan videolardan sonra bazı kesim oyuncuların heyecanını kaçırmış, geriye kalan oyunculara ise umut aşılamayı başarmıştı. Micorosft'un Xbox One konusunda en çok güvendiği oyuna maalesef istatistik uzmanları pek fazla güvenmiyor.

Konsola özel oyun klasmanında Crackdown 3'ün hem oyuncuların oyuna karşı olan ilgisi olarak, hemde satış olarak Microsoft'u tatmin etmeyeceğini söyleyen uzmanlar, yeni oyunun markette gömüleceğine inanıyor. Microsoft'un izlediği yanlış politikalar yüzünden, uzmanlar yeni Crackdown'ın, ancak Horizon Zero Dawn'ın indirilebilir içeriği ile yarışabileceğini belirtiyor.

Crackdown 3'ün rakibi Horizon'ın DLC'si olacak
Uzun yıllardır geliştirilme sürecinde olan Crackdown 3 konusunda uzmanları haklı sayabiliriz. Konsola özel oyunların, oyuncuya yaşattığı kendini özel hissetme duygusunu maalesef Crackdown 3'te pek göremiyoruz. Oyun için oldukça büyük reklam kampanyaları düzenleyen Microsoft, oyuna dair yeni oynanış videolarını Gamescom 2017'de gösterebilir. Horizon Zero Dawn'ın yeni indirilebilir içeriği The Frozen Wilds ise Kasım ayında çıkacak. Aloy'u kuzey haritalarına götüren The Frozen Wilds'ın hikayesini şimdiden merak ediyoruz.

Sona geldiğimizde ise umarız uzmanlar Crackdown 3 konusunda haksız çıkarlar. Çünkü rekabetin öldüğü bir endüstride geliştiricilerden yenilik görmek maalesef pek mümkün olmuyor.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 07:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crackdown 3'ün rakibi Horizon'ın DLC'si olacak
İlginizi Çekebilir