Crash Bandicoot 4: It’s About Time çıkış fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 22.09.2020 - 10:15
Toys for Bob tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanacak platform oyunu Crash Bandicoot 4'ün çıkış fragmanı yayınlandı.

Toys For Bob tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanacak orijinal üçlemenin devamı niteliğinde olan Crash Bandicoot 4: It’s About Time'ın çıkış fragmanı yayınlandı. Yayınlanan çıkış fragmanında oyunun yeni dünyası, karakterin yetenekleri, oynanabilir karakterler ve daha fazlası gösteriliyor.

Ayrıca oyunun demosu da ön sipariş ile satın alan kullanıcılar için açılmış durumda. Crash Bandicoot 4: It’s About Time, PlayStation Store'da 469,00 TL, Xbox Store'da ise 470,50 TL fiyat etiketine sahip. Oyunu dijital ortamda satın alırsanız Crash ve Coco için nostaljik Totally Tubular dış görünümlerine ücretsiz bir şekilde erişim sağlayabileceksiniz.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time çıkış fragmanı yayınlandı

Crash Bandicoot 4: It's About Time çıkış fragmanı yayınlandı

Kıpır kıpır ve yepyeni Crash Bandicoot oyunu It’s About Time heyecanı başlıyor! Zamanın paramparça olduğu bir maceraya en sevdiğin keseli hayvanlarla birlikte dört koldan dal. Neo Cortex ve N. Tropy geri döndü ve sadece bu evrene değil çoklu evrenin tamamına bir saldırı düzenlemek üzereler! Crash ve Coco ise dört kuantum maskesini bir araya getirip gerçekliğin kanunlarını bükerek günü kurtarmaya hazır. Yeni beceriler var mı? Evet. Oynanacak daha fazla karakter var mı? Kesinlikle. Peki ya alternatif boyutlar? Tabii ki. Saçma ötesi elebaşlarından ne haber? Hem de bir sürü. Peki ya havalı şeyler? Kortun üstüne bahse girebilirsin. Bir saniye, kort mu? Yani kot şort mu? Bu evrende hangisi ne, kim bilir?

Crash Bandicoot 4: It's About Time, 2 Ekim 2020 tarihinde PlayStation 4 ve Xbox One platformları için piyasaya çıkacak. Ayrıca oyunu dijital ortamda satın aldığınızda Crash ve Coco için nostaljik Totally Tubular dış görünümleri senin olacak. Son olarak oyunun yayınlanan çıkış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 05:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.09.2020 13:42
Hadi bakalım bayılın 500tl haahahahahhahahahahahaha :D :D :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crash Bandicoot 4: It’s About Time çıkış fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir