Crash Bandicoot 4: It’s About Time sızdırıldı

Özgür Deveci 20.06.2020 - 20:56
Tayvan Dijital Oyun Derecelendirme Komitesi tarafından Crash Bandicoot 4: It’s About Time oyununun çıkış tarihi ve ekran görüntüleri sızdırıldı.

Yeni bir Crash Bandicoot oyununun geliştirildiğini zaten daha önce duymuştuk. Ancak oyun hakkında pek bir detay bilmiyorduk. Geçtiğimiz günlerde yapılan bir derecelendirmenin ardından oyunun ekran görüntüleri ve çıkış tarihi sızdırıldı. Sızdırılan bilgilere göre oyun 9 Ekim 2020 tarihinde PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya çıkacak.

Tayvan Dijital Oyun Derecelendirme Komitesi, Crash Bandicoot 4: It’s About Time oyununu PlayStation 4 ile Xbox One platformları için derecelendirdi. Oyun, Spyro Reignited Trilogy'yi yapan Toys for Bob ekibi tarafından geliştiriliyor. Sızdırılan bu bilgilere Activision ya da Toys for Bob cephesinde bir açıklama yapılmadı. Daha fazla ayrıntı için, Activision'dan gelecek resmi duyuruyu bekleyeceğiz.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time sızdırıldı

Crash Bandicoot 4: It’s About Time sızdırıldı

Gematsu tarafından paylaşılan bilgilere göre, oyunun açıklama kısmında “Crash, 1998 yılında bir mağarada, Lani-Loli'de gizlenmiş gizemli bir maske bulduğu zaman adasını dinliyor ve keşfediyor. Maske, kuantum maskelerinden biridir ve görünüşe göre Crash'in maske arkadaşı Aku-Aku'yu biliyor! Kuantum maskeleri geri dönüyor ve kahramanlarımıza yakın bir Kuantum Rift ortaya çıkıyor. Buna sebep olanı durdurmak için cesurca farklı zamanlara ve boyutlara yönelmeye karar veriyorlar.” ifadeleri yer alıyor.

Oyunun açıklamasına göre serinin yeni oyunu, Crash Bandicoot: Warped'in sonrasını konu alıyor. 1998 yılında başlayacak hikayede Crash'in gizemli bir kuantum maskesi keşfinden ve bir Quantum Rift'in açılmasından sonra Bandicoot ve arkadaşları zaman içerisinde farklı boyutlarda gerçekleşen bir göreve doğru yola çıkıyorlar.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde Activision, oyun basınına 200 parçadan oluşan bir Crash Bandicoot yap bozu yolladı. Geçmişte Spyro Reignited Trilogy ve Crash Team Racing Nitro-Fueled oyunlarını duyurmadan önce oyun basınına yine buna benzer içerikleri gönderen Activision, Crash Bandicoot 4: It’s About Time'ın resmi duyurusunun ipucunu veriyor olabilir.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time'ın 22 Haziran 2020 tarihinde gerçekleşecek Summer Game Fest etkinliğinde duyurulması bekleniyor. Bu arada sızdırılan ekran görüntülerine buradan göz atabilirsiniz. Son olarak kimler bu oyunu merakla bekliyor? Ayrıca sizce bu oyun Nintendo Switch'e gelir mi? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2020 11:47
Vallaha herkes Crash'in eski tarzda oyunlarını seviyor ama ben hiçbirinden "of the Titans" ve "Mindover Mutant" zevki alamadım, umarım bu tip oynanışta da bir oyun çıkarır sevgili Activision ekibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.06.2020 21:22
Crash Bash Remaster gelmeli bence. Online da oynanabilirse çok fazla satabilir.
MK Okuru
MK Okuru 21.06.2020 11:34
aynen bash ne zevkliydi yaa
MK Okuru
MK Okuru 21.06.2020 01:03
efsaneeee
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.06.2020 21:47
Laannnnn
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crash Bandicoot 4: It’s About Time sızdırıldı
İlginizi Çekebilir