Crash Bandicoot 4: It's About Time demosu yolda

Alparslan Gürlek 9.09.2020 - 12:19
Crash Bandicoot 4: It's About Time için önümüzdeki hafta oyuncular için bir demo yayınlanıyor. Oynamak için ön sipariş yapmanız gerekecek.

Crash Bandicoot 4: It's About Time oyununun çıkmasına sayılı günler kala geliştirici oyunun demo sürümünü duyurdu. Oyunu herkesten önce oynamak istiyorsanız demo erişimi almak için yapmanız gerekenler var.

Crash Bandicoot 4: It's About Time demosu ön sipariş ile alanlar için geliyor

Crash Bandicoot 4: It's About Time için heyecanlıysanız ve 16 Eylül 2020 tarihinde yayınlanacak demoyu oynamak istiyorsanız yapmanız gereken çok basit: Oyunu ön sipariş ile almak. Önümüzdeki hafta yayınlanacak demoya ön sipariş ile oyuna sahip olan herkes erişebilecek. Bunun yanı sıra oyunun yeni oynanabilir karakteri Tawna'nın tanıtıldığı bir video da yayınlandı. Buyurun izleyelim.

Tawna Crash Bandicoot 4: It's About Time'da karşımıza yeni bir oynanabilir karakter olarak çıkıyor. Tawna'ya ilk baktığımızda bir halat ile uzaktaki sandıkları kırabildiğini görüyoruz. Ayrıca yine aynı halat ile haritada uzun mesafeleri hızlıca katedebiliyor. Bunun yanında fragmanda oyuna eklenen bazı yeni mekaniklerde gözümüze çarpıyor, duvar sıçramaları platform oyunlarına oldum olası ayrı bir lezzet katmıştır. Crash Bandicoot için de bu farklı değil. Yeni görünümüyle Tawna Crash'in üç oynanabilir karakterinden biri oluyor.

Crash Bandicoot 4: It's About Time demosu yolda

Bu konuyla ilgili Toys for Bob ekibinin sanat yönetmeni Josh Nadelberg de PlayStation Blog üzerinde şöyle söylüyor:

"Tawna'nın yeni havalı görünümü ve hikayede oynadığı rol konusunda çok heyecanlı olsak da, onun için harika bir yeni oyun stili ve hareket seti tasarladık. Crash Bandicoot 4'ün üç yeni oynanabilir karakterin her birinde Dünya üzerinde hareket etmenin ve etkileşimde bulunmanın eşsiz yolları var. Dingodile, kendisine fazladan bir zıplama kazandırmak için vakumunu kullanıyor, Neo Cortex ileriye doğru hızlıca atılabiliyor ve Tawna da bunlardan farklı değil.

Seviyeleri hızlı bir şekilde geçmesine, düşmanlara saldırmasına ve uzaktan sandıkları kırmasına olanak tanıyan çok yönlü bir kanca atma yeteneğiyle donatılmış olan Tawna, göründüğü kadar güçlü ve heyecan verici hissettiriyor. Akrobatik duvar atlayışıyla yeni zirvelere ulaşın. Tawna hızlı, akıcı ve taze bir his verirken Crash Bandicoot'u böylesine eşsiz bir platform deneyimi yapan hassasiyet ve yoğunluğu koruyor."

Crash Bandicoot 4: It's About Time için demo 16 Eylül tarihinde, oyunun kendisi ise 2 Ekim tarihinde çıkıyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 19:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2020 18:38
Geliyor gönlümün efendisi Merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum.Uzun yıllar aradan sonra sonunda yeni bir Crash Oyunu!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2020 13:47
Pc ye çıkış yapmaması tam bir rezalet. Activision ı kınıyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crash Bandicoot 4: It's About Time demosu yolda
İlginizi Çekebilir