Crash Bandicoot 4: It's About Time PS5, Xbox Series, Switch ve PC için çıkacak

Özgür Deveci 9.02.2021 - 20:22
Toys for Bob tarafından geliştirilen platform oyunu Crash Bandicoot 4'ün PS5, Xbox Series, Switch ve PC için piyasaya çıkacağı duyuruldu.

Toys For Bob tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanacak orijinal üçlemenin devamı niteliğinde olan Crash Bandicoot 4: It’s About Time'ın PlayStation 5, Xbox Series, Nintendo Switch ve PC için piyasaya çıkacağı açıklandı. Konsollar için 12 Mart tarihinde çıkacak oyunun PC sürümü, ileri bir tarihte Battle.net üzerinden yayınlanacak. Crash Bandicoot 4: It’s About Time, PlayStation Store'da 469,00 TL, Xbox Store'da ise 470,50 TL fiyat etiketine sahip. Oyunu dijital olarak satın alırsanız Crash ve Coco için nostaljik Totally Tubular dış görünümlerine ücretsiz bir şekilde erişim sağlayabileceksiniz.

Geçtiğimiz Ekim ayında PlayStation 4 ve Xbox One platformları için piyasaya çıkan oyunu eski nesilde satın aldıysanız, PlayStation 5'e geçtiğinizde ücretsiz bir şekilde yükseltme yapabileceksiniz. Ayrıca oynadığınız süre boyunca tüm kayıt dosyalarınız da yeni nesile aktarılacak.

Crash Bandicoot 4: It's About Time PS5, Xbox Series, Switch ve PC için çıkacak

Crash Bandicoot 4: It's About Time, PS5, Xbox Series ve Switch için 12 Mart'ta çıkıyor

Kıpır kıpır ve yepyeni Crash Bandicoot oyunu It’s About Time heyecanı başlıyor. Zamanın paramparça olduğu bir maceraya en sevdiğin keseli hayvanlarla birlikte dört koldan dal. Neo Cortex ve N. Tropy geri döndü ve sadece bu evrene değil çoklu evrenin tamamına bir saldırı düzenlemek üzereler. Crash ve Coco ise dört kuantum maskesini bir araya getirip gerçekliğin kanunlarını bükerek günü kurtarmaya hazır.

Oyun, PlayStation 5'in ultra yüksek hızlı SSD'si ve DualSense kablosuz kontrolcüsü ile zamanın kırıldığı bir macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Buna ek olarak DualSense, dokunsal geri bildirimi ve uyarlanabilir tetikleyicileri ile oyuna hayat verecek. PS5 ve XSX platformlarında 60FPS kare saniye hızı ile 4K çözünürlükte çalışacak olan oyun, XSS'te upscale ile 4K'ya yükseltilecek. Ayrıca oyunun yeni nesil sürümleri hızlı yükleme süreleri ve 3D ses deneyimi sunacak.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time, PlayStation 5 ve Xbox Series için 59.99$, Nintendo Switch ve PC için 39.99$ fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Son olarak oyunun yeni platformlar için yayınlanan tanıtım fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2021 11:40
Bu oyun series x ve ps5 rekabetine sahne olacak.... teraflops görüntü kalitesi ve netlik detayı karşılaştıralacak ve Series x'in 12 teraflops gücü ps5'in 10 teraflops'luk gücünün önüne geçecek
MK Okuru
MK Okuru 14.02.2021 11:26
05:20 ben grafik mühendisiyim her oyunla kıyas yaparım
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2021 05:20
Bu oyunla mı yapacak bunu? Tamam fanboyluğunuzu anladık da biraz düşünüp de yazın bazı şeyleri.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crash Bandicoot 4: It's About Time PS5, Xbox Series, Switch ve PC için çıkacak
İlginizi Çekebilir