Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion duyuruldu

Ersin Kılıç 17.06.2022 - 12:08
FF 7 hikayesinin en sevilen noktalarından biri olan ve Zack'i kontrol ettiğimiz Crisis Core Remake olarak geri geliyor. Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion duyuruldu!

Square Enix düzenlediği özel bir sunum ile birçok yeni duyuruya imza attı. İlk olarak 1997 yılında çıkan Final Fantasy 7 oyununun 25. yılı şerefine düzenlenen bu sunumda Final Fantasy VII Rebirth duyurusu başta olmak üzere serinin hayranlarını sevindirecek bir haber daha geldi. Orjinali 2008 yılında PSP konsolu için çıkan Crisis Core oyununun bir nevi Remastered projesi olan Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion duyuruldu.

Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion yeni özellikler ile geliyor

Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion duyuruldu

Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion, sevilen hikayeyi yepyeni özellikler ile karşımıza çıkaracak. Sene sonunda piyasaya çıkacağı açıklanan oyunun aynı zamanda Final Fantasy 7 Remake projesine destek olması da bekleniyor. Çünkü burada geçmişini öğrendiğimiz Cloud ve Zack Fair ikilisinin hikayesinin yeni oyunlarda da bir şekilde yer alacağını görüyoruz.

Yeni oyun aslında tam anlamıyla bir Remake ya da Remastered değil. Çünkü oyunun genel tarzı aynı bırakılsa da başta çözünürlük ve grafiksel iyileştirmeler dışında klasik Remastered oyunlarda görmediğimiz şekilde 3D modellemelerde de iyileştirmeler yapıldığı açıklandı. Oyunun bu yeni sürümünde ayrıca seslendirme desteği olacak ve oyunun müzikleri yeniden kaydedilecek. 

PC, PS5, PS4, Xbox Series X / S, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarına geleceği açıklanan oyunun duyuru videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.06.2022 14:09
Oyundaki herkes K Pop grubu gibi :).
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.06.2022 16:21
Videodaki oyun remastered den çok remake gibi sanki merlin

---------------------------

İkisinin arası gibi aslında
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion duyuruldu
İlginizi Çekebilir