Crucible daha üç hafta olmadan iki oyun modunu kaldırıyor

Alparslan Gürlek 8.06.2020 - 16:05
Relentless Studios geliştirdiği Crucible oyunundan daha ilk haftalarda iki oyun modunun kaldırılacağını açıkladı. İşler geliştirici ekip için hızlı gelişiyor.

Geliştirici Relentless Studios geçtiğimiz hafta Crucibles için Harvester Command ve Alpha Hunters oyun modlarının kullanımdan kaldırılacağını belirtti. Ekip, oyuncuların Crucible'ın en popüler oyun modu Heart of the Hives'a odaklanabileceğini belirtti.

Crucible oyunu daha yeni çıkmasına rağmen iki oyun modundan vazgeçiyor


Oyunun yayınlanışının ardından bir hafta geçtikten sonra, kitlenin oyun üzerine olan ilgisi azalmaya başlayınca Crucible için işler çok hızlı değişti. Ekip, oyuncuların sıklıkla talep ettiği sesli sohbet, teslim olma ve oyunda bulunduğu halde aktif olmayan (AFK) oyuncuları uzaklaştırma özellikleri üzerinde çalışacak. Bunun yanı sıra zaten listelerinde olan performansa yönelik kare hızını artırmak ve eşleştirmeyi iyileştirmek için çalışıyorlar.

Oyun üzerinde çalışmalar sürerken oyun sezon öncesi dönemde kalmaya devam edecek. İlk sezon, geliştiriciler ve topluluk oyunun hazır olduğunu onaylayana kadar başlamayacak. Harvester Command ve Alpha Hunters oyun modları da bu süreç içinde kademeli olarak kullanımdan kaldırılacak. Crucible, Heart of the Hives oyun moduna ağlırlık verecek. Oyun, haritası için ince işçilik yapılarak ve gelişmiş sosyal sistem özelliklerini işlevsel hale getirerek vizyonunu tamamlamış olacak.

Crucible daha üç hafta olmadan iki oyun modunu kaldırıyor

"Geri bildirimlerinize dayanarak birçok değişiklik yapacağız ve bunun sonunda birlikte harika bir oyun geliştirmiş olacağız" diyen ekip, önlerindeki yol konusunda çok heyecanlı ve istekli olduklarını belirtti.

Oyun için incelemeler çok parlak gelmese de, geliştiricinin oyun üzerinde daha çok çalışıp, daha iyi bir ürün ortaya koymak istediğini görmüş olduk. Önümüzdeki süreçte oyunda nelerin değiştiğini, oyun deneyiminin düzelip düzelmediğini hep birlikte göreceğiz. Şimdilik elimizdeki bilgi bu kadar.

Crucible hakkında

Crucible, Relentless Studios tarafından geliştirildi, Amazon Games tarafından da yayınlanıyor. Oyuncuların hem birbirleriyle hem de çevredeki yapay zekalarla savaşmasını sağlayan bir takım oyun modları bulunduran birinci şahıs nişancı (FPS) oyunu. 21 Mayıs 2020 tarihinde çıktı. Henüz taze sayabileceğimiz oyuna en çok performansın düşük olması yönünde eleştiriler geliyor. Haberimizde bahsettiğimiz gibi geliştiriciler de bu alan üzerinde zaten çalışıyorlar. 

Oyun ücretsiz olmasına karşın, oyun deneyimini kolaylaştırmak ya da gelişimi hızlandırmak için alınabilen "Tracker Founder's Pack", "Predator Founder's Pack" ve "Alpha Hunter Founder's" pack gibi satın alınabilir içerikler bulunduruyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 12:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2020 21:49
oyun çöp gibi olduğu için sevilen yanlarını bırakıp kötü içerikleri siliyolar
mantıklı ama en başında saçma sapan bi yol izlemeseler daha iyi olurdu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crucible daha üç hafta olmadan iki oyun modunu kaldırıyor
İlginizi Çekebilir