Crusader Kings III, iki milyon satış rakamına ulaştı

Ersin Kılıç 19.03.2022 - 15:16
Türünün en iyi örneklerinden biri olan Crusader Kings III'ün iki milyon satış rakamını geride bıraktığı resmi olarak açıklandı.

Eylül 2020'de piyasaya sürülmesinden bir buçuk yıl sonra, Paradox Interactive'in Orta Çağ temalı strateji oyunu Crusader Kings III, iki milyon adet kopya sattı ve bu rakam onu en hızlı satılan Paradox oyunlarından biri haline getirdi. Neredeyse sonsuz çeşitliliğe ve hikaye potansiyeline sahip bir oyun olan Crusader Kings III, eleştirmenlerden geçer oy aldı ve yeni nesil strateji oyuncularına ulaşmayı başardı.

Crusader Kings III, iki milyon satış rakamına ulaştı

Crusader Kings III'ün ilk büyük genişleme paketi olan Royal Court'un geçen ay piyasaya çıkışı da bir kutlama sebebiydi, çünkü bu genişleme şimdiden bir milyon satış rakamını aştı. Bu genişleme paketi, oyunun kültür sisteminde yapılan büyük değişiklikler ve eserlerin de eklenmesi ile beraber, krallığınızı kendi taht odanızdan yönetmenin yeni yollarını oyuna kattı.

Oyun Direktörü Alex Oltner "İki milyon, Crusader Kings takımı için büyük bir dönüm noktası," diyor ve "Topluluğumuzun bize olan güveni ve oyunlarımızın bu kadar geniş bir kitleye ulaşması sebebiyle çok mutluyuz. Bu sadece bizim için değil; genel olarak strateji oyunları için de iyi bence. CK3 için büyük planlarımız var ve bu kadar çok kişinin bizimle bu yolculuğa çıktığını bilmek çok güzel." diyerek sözlerini tamamlıyor. İmparator olmak isteyenler, cesur şövalyelerini ve entrikacı saray mensuplarını çok yakında PlayStation 5 ve Xbox Series X|S konsollarında yönetebilecekler. Lab42 Studios ile ortaklaşa geliştirilen, sevilen strateji rol yapma deneyiminin konsol uyarlaması, dünya çapındaki oyuncuları milyonlarca saat boyunca eğlendiren bir oyuna daha da fazla renk getirecek.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 17:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.03.2022 13:26
PS5 te 439 liralık olan bu oyunu, Gamepass ile XSX te çıktığı gün bedavaya deneyimlemek çok iyi.
MK Okuru
MK Okuru 21.03.2022 18:45
Bazen bu yorumları sitede etkileşim oluşsun diye mk kendisi mi giriyor diye merak ediyorum
MK Okuru
MK Okuru 21.03.2022 17:14
o konuda haklı ama...
MK Okuru
MK Okuru 20.03.2022 16:43
Bir bitmediniz hshshshsh
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crusader Kings III, iki milyon satış rakamına ulaştı
İlginizi Çekebilir