Crusader Kings III: Royal Court genişleme paketi duyuruldu

Ersin Kılıç 21.05.2021 - 21:48
Crusader Kings III için duyurulan genişleme paketi Royal Court, geçtiğimiz yıl çıkan strateji rol yapma oyununa birçok yeni özelliği getiriyor.

Crusader Kings III: Royal Court yepyeni özellikler ile gelen bir genişleme paketi. Geçtiğimiz yılın en iyi oyunlarından biri olan yapım sahip olduğu strateji ve rol yapma dinamikleri ile övgü toplamıştı. Yeni genişleme paketi ise oyuna yeni dinamikler ve özellikler ekliyor. Firmanın bu genişleme paketi ile ilgili yaptığı açıklama ve tanıtım videosu şu şekilde;

Crusader Kings III: Royal Court genişleme paketi geliyor

Bir kralın hayatı ziyafet çekmekten ve savaşmaktan ibaret değildir. Maiyetiniz ne kadar büyükse, bir yöneticiden beklenenler de o kadar fazladır. Halk görüşme talep ediyor, dilekçeler bir şekilde taht odanıza giden yolu buluyor ve burasının iç dekorasyonundan bahsetmedik bile. Çok fazla kumaş var! Peki bu maiyeti nasıl yöneteceksiniz?

Crusader Kings III: Royal Court'ta, saraylılarınız dikkat çekmek isterken tüm bu yeni zorluklar da önünüzde birikiyor. Royal Court, Paradox Development Studio’nun eleştirmenlerce beğenilen,orta çağ dünyası üzerine geliştirilmiş strateji-rol yapma oyunu Crusader Kings III’ün ilk büyük genişleme paketi olarak karşınıza çıkıyor. Güçlü yöneticiler, ozanlara ilham veren türden bir maiyet kurabilirler, burayı aile geçmişinden gelen hatıralarla süsleyebilirler ve halkının sorularına işine geldiği gibi cevap vermeyi tercih edebilirler.

Crusader Kings III: Royal Court genişleme paketi duyuruldu

Crusader Kings III: Royal Court özellikleri

  • Taht Odası: Kraliyet maiyetinizin görünüşü, hanedanınızın şimdiye kadarki tüm ihtişamını ve prestijini yansıtacaktır.
  • Kalabalık Durumlar: Kraliyet yargısı isteyen köleler ve saray mensupları sorunlarıyla size geldiklerinde onlarla etkileşime geçin.
  • İhtişam: Rakiplerinizi etkilemek ve daha yüksek standartları olan konukları cezbetmek için daha süslü tuzaklar ve daha iyi yemeklerle maiyetinizdeki yaşam kalitesini yükseltin.
  • İlham Veren Kişiler: Yetenekli sanatçılar, zanaatkarlar ve düşünürler yeni projeler üzerinde çalışarak hazineler ve eserler ile katkıda bulunabilirler.
  • Hibrit Kültürler: Nüfusunuza ve coğrafyanıza özel olarak uyarlanmış yeni bir yaşam tarzı geliştirerek çok kültürlü bir alandan en iyi şekilde yararlanın.
  • Kültürel Çeşitlilik: Geleneksel kültürünüzü geride bırakın, böylece onu isteklerinize daha iyi uyacak şekilde ayarlayın. 

Bu genişlemeye yeni bir arayüz ve çok daha fazlasını içeren büyük bir ücretsiz güncelleme eşlik edecek

Crusader Kings III inceleme

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 13:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.05.2021 00:29
dünyanın en iyi oyunu net
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.05.2021 03:17
Oyun suanki haliyle bile inanilmaz detayli ufak hatalar var sadece 3 yil sonra tam oturur
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crusader Kings III: Royal Court genişleme paketi duyuruldu
İlginizi Çekebilir