Crusader Kings II'nin yeni genişleme paketi çıktı

Hürcan Köse 8.03.2017 - 10:37
Yeni fragman yayınlandı
2012'nin Şubat ayınca çıkan ve Orta Çağ temasında geçen bir strateji oyunu olan Crusader Kings II için Paradox bugün yeni genişleme paketini piyasaya sürdü. Monks and Mystics adlı yeni paket PC, Mac ve Linux'a çıktı. Yeni genişleme paketinin çıkışı şerefine bir de fragman yayınlandı.

Cities: Skylines'dan sonra bir milyon küsür kopya ile Paradox'un bugüne kadar en çok satan oyunu olan Crusader Kings II, "grand strateji" türünün en iyi örneklerinden birisi olarak görülüyor. Hayran yapımı birçok moda da sahip olan oyunun gerçekten büyük ve geniş bir kullanıcı kitlesi mevcut.

Monks and Mystics adlı bu yeni genişleme paketinde hükümdarınız çeşitli dini topluluklara katılabilir ve böylece hem insanların hem de Tanrılar'ın desteğini arkasına alabilir. İster yer yüzünde bulunan ve herkes tarafından belli bir dereceye kadar bilinen dini örgütlere katılabilir, isterseniz de yer altında bulunan ve yalnızca üye olan kişilerin haberdar olabildiği gizli tarikatlara üye olabilirsiniz. Yeni paket bu açıdan birçok farklı seçenek sunuyor.

Yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler!

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crusader Kings II'nin yeni genişleme paketi çıktı
İlginizi Çekebilir