CryENGINE 3, PlayStation4 için yenilendi

Merlinin Kazanı 6.06.2013 - 17:11
Crytek’in ileri teknoloji motoru CryENGINE 3 ile PlayStation4’te oyun geliştirmek artık mümkün…
Oyun geliştiricilerini geleceğe hazırlamayı amaç edinen Crytek, Sony Computer Entertainment tarafından piyasaya çıkarılacak olan PlayStation4 konsolunda oyun geliştirilebilmesi için CryENGINE 3 teknolojisini yenilediğini açıkladı.

Crytek, gelecekte de bu platformu destekleyerek CryENGINE 3 lisans sahiplerinin bu konsol üzerinde hayalini kurdukları oyunları geliştirebilmelerini sağlayacak.  

CryENGINE 3, PlayStation4 için yenilendi
Crytek Global İş Geliştirme Müdürü Carl Jones yaptığı açıklamada; “CryENGINE teknolojisi, tüm platformlarda her zaman etkileyici sonuçlar elde edilmesini sağlamıştır. Oyun geliştiricilerimizin gelecekte PlayStation4 üzerinde oyun geliştirebilmelerine destek vererek sektördeki öncü rolümüzü devam ettirmenin yanı sıra, diğer kullanıcıların da bu yeni nesil konsollara geçiş sürecinde sektörün en iyi oyunlarını geliştirebilmelerine yardımcı olacağız” ifadesine yer verdi.

Milyonlarca oyuncuya ulaşan ve birçok kez “en iyi grafik”  ödülü kazanan farklı türdeki oyunların geliştirilmesini sağlayan Crytek’in CryENGINE 3 teknolojisi, gerekli tüm oyun sistem ve araçlarının bir arada sunulduğu ilk oyun geliştirme çözümü olma özelliğini taşıyor.

- Basın Bülteni
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
CryENGINE 3, PlayStation4 için yenilendi
İlginizi Çekebilir