Crying Suns, Epic Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 7.01.2021 - 20:46
Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da taktiksel rogue-lite oyunu Crying Suns ücretsiz oldu.

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu. Alt Shift tarafından geliştirilen ve Humble Games tarafından yayınlanan rogue-lite türündeki rol yapma oyunu Crying Suns, 7-14 Ocak tarihleri arasında Epic Store'da ücretsiz olarak dağıtılacak. Dune ve Foundation'dan esinlenen, hikâye bakımından zengin bu oyunda, her başarılı deneme ile imparatorluk ve kendiniz hakkındaki gerçeği ortaya çıkaracaksınız. 14 Ocak Perşembe günü Türkiye saati ile 17:59'a kadar ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz oyunu bedava olarak alırsanız, kütüphanenize kalıcı olarak eklenecek.

Ayrıca önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunu da belli oldu. Star Wars serisinin nihai savaş kurgusu Star Wars Battlefront II: Celebration Edition, 14-21 Ocak tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak dağıtılacak. Oyunun Celebration sürümü, ana oyunla birlikte ayrıca lansmandan itibaren oyun içi alışverişle alınabilen tüm özelleştirme içeriklerini ve Star Wars: The Rise of Skywalker'dan ilham alınan ögeleri içeriyor.

Crying Suns, Epic Store'da ücretsiz

Epic Store'da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu

700 yıllık barış ve refahın ardından, Galaktik İmparatorluk birdenbire paramparça oldu. İnsan efendileri için her şeyi yapan tanrısal makineler olan OMNI'ler, gizemli bir şekilde kapandılar. Ve uzun zamandır kendi başına hayatta kalma yetisini kaybetmiş olan insanlık, yok olma tehlikesiyle karşı karşıya. Ancak Galaksinin uzak bir köşesinde, bir buz ve kaya gezegeni olan Gehenna aynı zamanda İmparatorluk Teknolojisinin ulaştığı en yüksek teknolojilere sahip çok gizli bir tesis ve insanlığın kurtulmak için son şansı. Yıldız savaşlarına katılan gelmiş geçmiş en iyi İmparatorluk Amirali, adeta bir savaş makinesi olan Ellys Idaho'nun organik bir klonusun; tuhaf, karanlık bir mizah anlayışına sahip, çalışır durumdaki son OMNI olan Muhafız Kaliban tarafından bu gezegende uyandırıldın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crying Suns, Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir