Crysis 2'nin konsol sürümü için resmi açıklama

Emre Günen 18.02.2011 - 10:32
Hangi konsol daha iyi kıyaslamasında orta yol bulundu
Son günlerde gündemden hiç düşmeyen Crysis 2 hakkında sürekli yeni bilgiler geliyor. Önce beta sürümünün sızdırılması, ardından da konsol sürümlerinin nasıl gözüktüğü konuları gündemi meşgul etti durdu. Dün de haberini yaptığımız Crysis 2, PlayStation 3'te nasıl gözüküyor sorusuna, sonunda resmi açıklama geldi.

Crytek yapımcılarından Nathan Camarillo, yaptığı açıklama ile, PlayStation 3 sürümünün aynen Xbox 360 kalitesinde görsel sunduğunu söyledi. Hep Xbox 360 sürümüne ait görüntülerin yayımlanması, "PlayStation 3 sürümünde problem mi var?" sorusunu akıllara getirirken, gelen bu resmi açıklama PlayStation 3 sahiplerinin gönülerine su serpti.

Crysis 2'nin konsol sürümü için resmi açıklama
Her iki konsolda da aynı görsel kaliteyi sunacağını söyleyen Camarillo, her iki konsolun da görüntüsünü ekrana verdiğinizde, hangisi Xbox 360, hangisi PlayStation 3 olduğunu anlayamayacağınızı iddia etti. Üstelik 3D seçeneği aktifken bile, 30 FPS'lik ekran yenileme hızının sunulacağını da sözlerine ekledi.

"Xbox 360 sürümü daha iyi olduğu için o konsolda gösteriliyor", iddialarına gelen bu resmi yanıt sayesinde sular duruldu diyebiliriz.

Crysis 2, Xbox 360, PlayStation 3 ve PC için 25 Mart'ta piyasaya sürülecek.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 11:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crysis 2'nin konsol sürümü için resmi açıklama
İlginizi Çekebilir