Crysis Enhanced Edition modu yayınlandı

Berat Darıcı 17.07.2020 - 14:56
Crysis için Enhanced Edition adında grafikleri oldukça geliştiren yaklaşık 10GB boyutunda yeni ücretsiz bir grafik modu yayınlandı.

Cryrek'in devam eden Crysis remaster çalışması için çıta bir tık daha yükselmiş durumda. Hayran yapımı ücretsiz Crysis Enhanced Edition modu yayınlandı. Mod grafikleri geliştirmekle kalmıyor 8K'ya kadar çözünürlük desteği de sunuyor.


Crysis Enhanced Edition 10GB boyutu ile ücretsiz

Remaster Studio modlama ekibi tarafından yapılan mod, PC üzerinde grafikleri yeni bir boyuta taşıyor. Yenilenen dokular, 8K kaplamalar, yeni su efektleri ve gelişmiş patlamalar ile parçacık efektleri mod'un özelliklerinden sadece bazıları. Gökyüzü aydınlatmasından sis efektlerine kadar elden geçirilen oyun yeni mod ile günümüzün grafiklerine bir adım yaklaşmış.

Gelişmiş kenar yumuşatma ve aydınlanma ile grafikler daha gerçekçi duruyor. Su üzeridekiler başta olmak üzere yansımalarda daha gerçekçi yapılmış durumda. Yaklaşık 10 GB olan mod Crytek'in için zor zamanların gelmesine sebep olabilir. Bildiğiniz gibi Crysis remaster sürümünün tanıtım videosu sızdırılmış ve gelen kötü yorumlar doğrultusunda oyunun çıkış tarihi ertelenmişti. Hâlâ ne zaman çıkacağı belli olmayan Crysis remaster için resmi bir açıklama henüz yok.

Crysis Enhanced Edition modu yayınlandı

Crysis Remastered çıkış tarihi hâlâ açıklanmadı

Parçacık efektlerine dahi aydınlatma koyan mod ekibi detaylı bir tanıtım videosunu Youtube üzerinden yayınlamış durumda. Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Crysis Enhanced Edition modunu buraya tıklayarak indirebilir ve deneyebilirsiniz. Deneyimlerinizi yorum olarak yazmayı unutmayın.

Crysis Remastered bu yıl PC, PS4 ve Xbox One için hazırlanıyor Oyunun Switch sürümü ise 23 Temmuz'da çıkacak. Crysis Remastered'in sadece ilk oyun için geleceğini biliyoruz. Fakat yeni ücretsiz mod Crysis Enhanced Edition'in tanıtım videosunun sonunda Warhead içinde gönderme yapılıyor ve modun Warhead içinde yapılma ihtimali var. Crysis Remastered'ın çıkışı yaklaşmakta olan yeni nesil konsollar Xbox Series X ve PlayStation 5 içinde çıkması bekleniliyor.

CryEngine 5 oyun motoru ile yapılacak olan remastered sürüm, yazılımsal Ray Tracing, yeni yansımalar, yeni dokular ve çok daha fazla grafik geliştirmesiyle beraber gelecek. Elbette bu gelişmelerin hangi seviyede geleceğinin önemini sızan tanıtım videosu ile gördük. Yeni oyunun daha önceki oyunlarda olduğu gibi grafik açısından ekran kartlarının sınırlarının zorlayacağı düşünülüyor.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.07.2020 00:48
Remastered yapanlar çıtayı iyice yükseltecek mecburen
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2020 17:55
;Uzay ninjası mı bu crysis warframe gibi.
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2020 21:33
He he yok hatta angara bebesi kanka.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2020 17:45
"Still receiving data?" güzel gönderme olmuş efendim... Öyle olmaz böyle olur demişler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2020 11:05
Remastered'a gerek kalmamış, helal olsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2020 09:46
Remastered a gerek kalmadı :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crysis Enhanced Edition modu yayınlandı
İlginizi Çekebilir