Crysis Remastered korsan koruması olmayacak

Murathan Özlü 25.08.2021 - 18:48
Crytek Crysis Remastered'ın bu sonbaharda Steam'e geleceğini onayladı ve Crysis Remastered korsan korumasının Steam'de olmayacağıın ifade etti.

Crysis Remastered korsan koruması oyunun Steam versiyonu için geçerli olmayacak. Oyunun bu sonbaharda Steam platformuna geleceğini ifade eden Crytek, korsan koruması ile ilgili bu detayı da ekledi. Crysis Remastered Epic Games platformuna geçtiğimiz yıl gelmişti.

Crysis Remastered korsan koruması Steam versiyonunda yok

Crysis Remastered'ın Epic Games versiyonunda bulunan korumanın da kaldırılıp kaldırılmayacağı belirsiz ancak oyun Steam'de, korsan koruması olmadan yayınlandığında aynı işlemin Epic Games versiyonu için de uygulanabileceği ifade ediliyor. Crysis Remastered'ın bilgisayar versiyonunda DLSS desteği bulunuyor.

éCrysis

Crysis Remastered, orijinal oyundaki tasarım ve mekanların son derece gelişmiş hallerini ve yüksek kalite doku kaplamaları barındırıyor. Ayrıca geliştiirlmiş ışıklandırma, ekran alanı yönlü kapanma, ( Screen space directional occlusion), motion blur (hareket hızı arttıkça etrafın bulanıklaşması) gibi geliştirmeler ile geldi.

Ayrıca oyun içinde bir "“Can it Run Crysis?” grafik ayarı seçeneği de bulunuyor. Oyunun PC versiyonuna özel olan bu mod, orijinal Crysis'in çıktığı dönemi hatırlatırcasına bilgisayarınızın sistemini son damlasına kadar harcama pahasına oyunun grafik ayarlarıyla ilgili limitleri kaldıran bir seçenek.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2021 19:40
Korsan koruması nedir arkadaş? Hahaha yeni terimler türemiş. Kopya korumasıdır o :D
MK Okuru
MK Okuru 27.08.2021 09:57
"Kopya koruması" daha yanlış. Zira senin Steam, Epic vs. gibi dijital store'lardan aldığın tüm oyunlar dijital kopya, kutulu aldığın tüm oyunlar fiziksel kopya olarak geçer. Kopya koruması diyince içine bunlar da dahil oluyor. Basit iki kelime üzerinden laf yapmaya gelmişsin, becerememişsin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2021 22:17
Bin yıllık oyun zaten, olsa da fark etmez :) Kılıyor bir şekilde RE8 gibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2021 20:06
Orijinal oyun kullanan biri olarak iyi bir karar olmuş. İlkinde Denuvo'ya büyük bir miktar ödemişlerdi ama ilk ayında kırıldı. Zaten korsan oynayacak adam DRM'ye bakmaz..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crysis Remastered korsan koruması olmayacak
İlginizi Çekebilir