Crysis Remastered PC ağlatan oyun geri döndü

Ersin Kılıç 18.09.2020 - 15:36
Bu videomuzda Crysis Remastered PC sürümünün grafiklerine ve oyunun hikayesiyle birlikte genel dinamiklerine göz atıyoruz.

Crysis Remastered PC, PS4 ve Xbox One için bugün piyasaya çıktı. Oyunun Nintendo Switch sürümü ise geçtiğimiz ay yayınlanmıştı. Biz de hem Nintendo Switch sürümünü hem de bugün yayınladığımız içerik ile birlikte PC sürümünü de inceledik. Tabi inceleme dışında oyunun nasıl gözüktüğüne değinmek için bir video da hazırladık.

Crysis Remastered PC sürümüne yakından bakıyoruz

Oyunun ilk dakikalarına baktığımız bu videoda Crysis Remastered PC sürümünün grafiklerine değiniyoruz. Ayrıca hikaye detayları ve tabi ki oynanış dinamiklerinin nasıl olduğuna da göz atıyoruz. Hazırladığımız bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Crysis Remastered çözünürlük dışında grafiksel olarak önemli yenilikleri de içeriyor. Ray Tracing etkisi oyunun bu yenilenmiş sürümünün en önemli özelliklerinden birisi. Cam ve metal gibi yüzeylerde ray tracing etkileri çok daha net ve akılda kalıcı bir şekilde gözükürken yine aynı şekilde Nanosuit üzerindeki yansımalar da fark ediliyor. 

Oyun hakkında;

Basit bir kurtarma operasyonu olarak başlayan bu macera, uzaylı istilacıların Kuzey Kore'yi oluşturan adalar kümesine üşüşmesiyle yepyeni bir savaş sahnesine dönüşüyor. Nanozırhın gücünü avantaja çeviren oyuncular, devriye gezen düşmanlara gizlice yaklaşmak için görünmez olabilir veya güç düzeyini artırarak araçları paramparça edebilir. Nanozırhın hızı, gücü, koruma kapasitesi ve görünmezlik özelliği her türlü mücadelede karşılaşılan zorluklara yaratıcı çözümler bulunmasını sağlar. Kapsamlı modüler silah cephanesiyse oynama tarzını belirleme konusunda benzeri görülmemiş bir denetim olanağı sunar. Bulunduğun ortam sürekli olarak değiştiğinden bu devasa ve korumalı dünyada düşmanlarına hükmetmek için, taktiklerini ve ekipmanını koşullara göre adapte et.

Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 17:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.12.2020 12:58
Bu remastered, grafikler realistik olmasa bile ekran kartlarını istediğimiz kadar yorup size yeni ekran kartları aldırabiliriz demenin itiraf niteliğindeki kanıtı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2020 18:36
Sevgili merlin, şu troll yorumları onaylamayı daha ne kadar sürdüreceksiniz? İlla ana bacı sövelim mi istiyorsunuz bu kişilere??
MK Okuru
MK Okuru 27.11.2020 04:51
Sövmezsen namertsin! Real abinizi kızdırmayın. Ben her zaman gerçekçilikten yanayım. O kadar!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.11.2020 17:13
Vuruş hissiyatı rezalet halde. Nasıl elden geçmiş hayret bir olay.Sadece görsel olarak iyileştirildi anladığım ki o da şu anda ps3ten hallice
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.10.2020 16:24
oldukça çöp bir oyun olmuş. saçma sapan itici karakterler berbat oynanış ve vuruş hissi olmayan hikaye ve bomboş bir sonuç.... bunun neyini bu kadar abartıyorlar şaka gibi ülkeyiz resmen...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.10.2020 21:19
evet geri dönmüş CPY gerekeni yapmış oyuna helal
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crysis Remastered PC ağlatan oyun geri döndü
İlginizi Çekebilir