Crysis Türkçe oluyor

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Crysis Türkçe oluyor
Bugün, FarCry'ın üç Türk'ün imzasını taşıyan ödüllü geliştiricisi Crytek'in büyük merakla beklenen PC oyunu Crysis'in hem seslendirmelerinin, hem de oyun içi metinlerini tamamen Türkçe'ye çevrileceği duyuruldu. Crysis, üç Türk kardeş, Cevat, Faruk ve Avni Yerli'nin imzalarını taşıyan, epik bir bilimkurgu, birinci şahıs aksiyon oyunudur. Oyun endüstrisi tarafından heyecanla beklenen oyununun bu yılsonunda tamamlanıp hayranlarıyla buluşması bekleniyor. Türkiye'de de Aral tarafından dağıtılacak olan Crysis, büyük başarı için gün sayıyor.

Yerli kardeşler adına Avni Yerli şunları söylüyor: 'Crysis'in Türkçe versiyonunu duyurmaktan gerçekten büyük gurur duyuyoruz. Bu oyunun Türkiye'deki başarısı ve oradaki oyun sektörünün gelişmesi bizim için en büyük önceliklerden biri. Türk oyuncuların da bu jesti takdir edeceklerinden ve bizi tüm kalpleriyle destekleyeceklerinden eminiz.'

Temel Özellikler
- Oyuncuyu uzaylı istilasını durdurmak ve insanoğlunu kurtarmak için başrole yerleştiren etkileyici hikâye.
- Oyuncunun sürekli değişen dinamik dünyaya uyum sağlamak için gerçek zamanlı zırh ve silah değişimleri kullanmasını gerektiren, üç bölümlü benzersiz yapı.
- Duyularını zeki biçimde kullanan ve birbirileriyle koordinasyon halinde hareket eden zorlu ve korkutucu uzaylılar, oyunculara bir FPS oyununda gördükleri en dişli rakipleri sunacak.
- Düşman ve müttefik yapay zekâları gerçek dünya askeri taktiklerini kullanacaklar.
- Kamyonlar, tanklar, botlar ve helikopterler gibi birçok kara, deniz ve hava aracının kontrol edebileceksiniz.
- Depremlerin, kopan buz parçalarının, toprak kaymalarının ve hortumların sürekli olarak gerçek bir tehlike yarattığı canlı ve dinamik bir dünyayı keşfedeceksiniz.
- 32-oyunculu çokluoyuncu modunda gerçek zamanlı zırh ve silah değişimlerinin yanı sıra oyuncu modifikasyonu ile taktik amaçların birleştiği yepyeni bir mod da sizi bekliyor olacak.
- Sürekli gelişen oyun; oyunda yaptığınız eylemler oyundaki geleceği etkileyerek her oyuncunun kendine has bir deneyim yaşamasını sağlayacak.
- Çok sağlam ve kullanımı kolay mod aracı ile oyuncular hem çokluoyuncu, hem de tek kişilik oyun modları için kendi bölümlerini rahatça yaratabilecekler.
- CryENGINE™ 2 sayesinde son derece gerçekçi ortamlar, göz alıcı özel efektler, fizik motoru ve düşman yapay zekâsı.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 15:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crysis Türkçe oluyor
İlginizi Çekebilir