Crytek, Crysis remaster işaretleri verdi

Berat Darıcı 26.03.2020 - 00:48
Crytek, CryEngine için paylaştığı iki video ile Crysis remaster için iki ayrı işareti verdi. Her iki videoda da Crysis'dan görüntüler bulunmakta.

Crytek, CryEngine için yeni bir video paylaştı. Videoda CryEngine ile yapılan oyunlar sırasıyla geliştiricileriyle beraber gösteriliyor. En son kısımda ise 2007 yılında gönülleri kazanan Crysis'ın görüntüleri ortaya çıkıyor. Yani Crysis remaster geliyor olabilir.

Önümüzde Xbox Series X ve PlayStation 5 gibi yeni nesil konsolların olduğunu düşünürsek. Üzerine bir de Microsoft'un DirectX 12 Ultimate'i geçtiğimiz günlerde duyurduğu aklımıza gelince "neden olmasın?" demedim değil. Bu seriyi görmezden gelmek gerçekten zor. Crysis serisi grafik sınırlarını zorlaması ve ekran kartlarını ağlatması ile bilinir. Yeni donanımların piyasaya sürülmesi Crytek'e grafik motorunun sınırlarını bir kez daha gösterme şansını verecek.

Bir remake ya da remaster şimdilik kaçınılmaz görünüyor. Crytek bu video ile nabız yoklaması da yapıyor olabilir. Başarmaktan asla vazgeçme başlıklı videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Crysis remaster, CryEngine 5.6 Tech tanıtım videosunda da gözüküyor

Electronic Arts daha önce yaptığı açıklama ile sevilen ve heyecan veren efsanevi oyunların yeniden yapıldığını ve üçüncü parti geliştiricilerden iki yeni duyurulmamış oyunun geliştirildiğini doğrulaşmıştı. Crytek ise CryEngine 5.6 tanıtım videosunda da orijiinal Crysis'in hikaye başlangıcındaki adanın bir kısmını gösteriyor. Crysis serisinin en çok sevilen oyunun ilk oyunu olduğu düşünüldüğü zaman her şey gayet mantıklı ilerliyor. En eski oyunda ilk oyun. O halde bence de yeniden yapılsın, oynayalım! Crysis remaster gelmemesi için hiç bir sebep yok.

Crytek, Crysis remaster işaretleri verdi

2007 yılında Crytek tarafından CryEngine oyun motoru ile geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan Crysis, tahminen 2021 yılında bizlerin karşısına tekrar çıkacak. Birinci şahıs nişancı video oyununda çok güçlü bir ve nanoteknoloji ile geliştirilmiş pek çok özelliğe sahip bir kostümü kullanıyoruz. Bu kostüm sayesinde çok yükseğe zıplayabiliyor, görünmez olabiliyor ya da çok yüksek hasar verebiliyoruz. Üstelik bu hasar güçlendirmesi silahlarımızı da etkiliyor. Kuzey Kore civarında bir sahil adasında geçen oyunun hikayesinde uzaylılarda bizleri bekliyor.

Lisans ücreti bulunmayan CryEngine'in son sürümünü buraya tıklayarak indirebilirsiniz. CryEngine, Crytek tarafından geliştirilen bir oyun motoru. Motor için paylaşılan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Yorum yapmayı lütfen unutmayın.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2020 15:10
Crysis 2 de Manhattan virüsü insanlara bulaşmıştı.. her yer karantina.. şimdi de dünyada coronavirüsü var, tam crysis 2 oynama zamanı :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.03.2020 22:32
Yeni Bir Oyunmu Yoksa Başka bi Oyuna Güncellemeli Anlamadım Söylermisiniz ?
MK Okuru
MK Okuru 27.03.2020 12:00
Yeni oyun gelmicek crysis 1 in grafikleri yenilencek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.03.2020 10:08
ne gereği var? zaten grafikleri hala daha günümüzde çoğu oyundan daha iyi, bunun yerine 4.oyuna odaklansalar daha iyi olur
MK Okuru
MK Okuru 26.03.2020 22:35
Yeni Bir Oyunmu Çıkıyor yoksa Bi oyunu Güncelliyorlarmi ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.03.2020 16:22
Gerçekten en güzel oyun motorlarından biri. Zaten diğerlerine göre o kadar karakteristik ki bu oyun motoru ile yapılmış oyunları ayırt etmek pek zor değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crytek, Crysis remaster işaretleri verdi
İlginizi Çekebilir