Crytek Hunt: Showdown oyuncularını uyarıyor

Alparslan Gürlek 21.06.2022 - 11:18
Crytek son zamanlarda yaygınlaşan bir hatayı lehine kullanmaya çalışan Hunt: Showdown oyuncularını uyarıyor. Sonu kötü bitebilir...

Crytek Hunt: Showdown oyuncularını LeMat Mark 2 tabancasındaki bir hatayı avantajı için kullanan oyuncuları uyarıyor. Oyundaki hatayı kullanarak tabancayı muazzam güçlü bir hale getiren kullanıcılar, bunun sonuçlarıyla da yüzleşecekler.

Crytek uyarıyor; Hunt: Showdown LeMat Mark 2'yi bozmayın

LeMat, oyunda 9 fişek kapasitesi bulunan ve hem normal mermi, hem de pompalı fişeği sıkabilen bir tabanca. Ancak normal moddayken bir tabanca kadar isabetli, pompalı modundayken de bir pompalı kadar güçlü olabiliyor. Tabi oyuncular yine bir yolunu bulup bu aradaki perdeleri kaldırmayı başarmışlar.

Eğer yeterince uğraşırsanız, Hunt: Showdown'daki en ölümcül silaha dönüştürebiliyorsunuz. Tabi Crytek bunu yapan oyuncuların sonuçlarıyla yüzleşeceğini de söylüyor. Silah eğer buga girerse bir pompalı kadar güçlü oluyor ancak sıktığı fişekteki saçmalar, normal tabanca mermisi gibi davranarak dağılmadan ilerliyor. Bu da yüz yüze geldiğinizde hiç hoş bir durum değil.

Hunt: Showdown subreddit sayfasında ve Steam tartışmalarında oyuncular bu durumdan muzdarip olduğunu dile getirdiler ve Crytek, hemen ardından Twitter'da paylaştığı gönderide şu ifadeleri kullandı:

"Avcılar, LeMat ile ilişkili sorunların farkındayız. Takımımız olayın farkında ve bu hatayı çözmek için aktif şekilde çalışıyor. Önümüzdeki günlerde bir hotfix yaması yayınlayacağız. Bir gözünüz hatanın düzeltilmesi için sunucuların kapanacağı zamanın haberlerinde olsun."

Crytek Hunt: Showdown oyuncularını uyarıyor

Crytek Sosyal Medya Yöneticisi Bence Hamos da Twitter'da "Lütfen bu istismarın tespit edilebileceğini ve istismarcının hesabına karşı önlem alınmasına neden olabileceğini unutmayın" ifadelerini kullandı.

Oyuncular bu düzeltme haberini memnuniyetle karşılasa da bazıları için yeterli gelmedi. Bir kısım oyuncular silahın normal şekilde çalışana kadar devre dışı bırakılması gerektiğini, hataların tamamen düzeltildikten sonra oyuna eklenmesi gerektiğini düşünüyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 00:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.06.2022 15:38
Özel mermiler kalksın cidden geldiğinden beri oyundan soğuduk
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2022 07:50
dünyanın en iyi kill hissiyatını sahip olan ve gerçekten diğer oyunlardan farklı bir atmosferi olan bir oyun oynamaktan zevk alıyoruz ancak her güncellemeden sonra oyun içinde bir şey bozuluyor 4 gündür sadece bu bugu kullananlara öldüm raporluyoruz ama ban yerler mi bilmiyoruz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crytek Hunt: Showdown oyuncularını uyarıyor
İlginizi Çekebilir