Crytek imzalı Hunt: Showdown, nihayet tam sürüme geçti

Ersin Kılıç 28.08.2019 - 10:26
Oyunun erken erişim süreci tamamlandı

Crytek firmasının son dönemdeki en başarılı işi olan Hunt: Showdown'ın erken erişim sürecinden çıkarak tam sürüme geçtiği açıklandı. Uzun bir süredir erken erişim aşamasında kalan oyuna tam sürüm ile birlikte bir güncelleme de geldi. Firmanın konu ile ilgili yaptığı resmi açıklama şu şekilde;

Crytek imzalı Hunt: Showdown, nihayet tam sürüme geçti

Crytek’in çok oyunculu çevrimiçi ödül avı oyununun artık PC için tam sürümüne erişebilirsiniz. Tam sürümün yeni indirilebilir içeriği, yepyeni bir av tüfeği ile birlikte geliyor. Oyuncularımız, PC için Hunt: Showdown’a 109,00TL fiyatından veya yeni indirilebilir içeriği Legends of the Bayou ile birlikte 122,40TL fiyatından sahip olabilirler. Oyuna zaten sahip oyuncularımız, indirilebilir içeriğe 27,00TL karşılığında sahip olabilirler. 

Tam sürümün yayınlanmasından önce Hunt: Showdown, geliştiricilerin oyunlarını geliştirirken oyun topluluğuyla yakından çalışarak oyunu şekillendirmeye devam etmelerini sağlayan Steam Erken Erişim programına dahildi. Bu süreçte Hunt, 20’den fazla güncelleme ve birçok yama yayınladı. Oyunun yapımcısı Fatih Özbayram: “Topluluk, oyun geliştirme sürecinin ayrılmaz bir parçasıdır.

“Hunt: Showdown’ın geliştirilmesi tamamen topluluğun şekillendirmesi ile tamamlanmıştır ve bu süreç, tüm ekip için oldukça faydalı bir deneyim sağlamıştır. Topluluğumuz sayesinde, bu yola çıkmadan önce belirlediğimiz eğlenceli, gergin ve hafızalara kazınabilecek bir oyun tecrübesi yaratma hedefine ulaşmayı başardık. Örneğin, birçok diğer özelliğin yanında, Hunt’a üç kişilik takımlar eklemedeki ilham kaynağımız, bir topluluk önerisidir. Bu nedenle alkışlar, bizi gelişim süreci boyunca destekleyen tüm oyuncularımıza gelsin - siz olmadan başaramazdık.”

The Legends of the Bayou indirilebilir içeriği, Hunt: Showdown’un tam sürüme geçmesini kutlamak adına bataklığın karanlık merkezine doğru yolculuk yapmamızı sağlayacak ve ava sadık olanları iki yeni Efsanevi Avcı karakteri, iki eşsiz silah ve 500 Kan Kudreti ile ödüllendirecek. 

Gölgelerin arasından tüyler ürpertici iki Efsanevi Avcı ortaya çıkıyor; Bone Doctor ve Weird Sister. Ayrıca adını birçok yörede görünebilen bir yılandan alan efsanevi Nagant M1895 silahı Copperhead ve sadece bataklığa ilk varan Avcılar’ın taşıdığı seçkin bir silah da sizin oluyor. Bu silah, başlangıçtan beri burada olduğunuzu gösterebilmek için ihtiyacınız olan tek kanıttır. 

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 16:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2019 00:43
kesinlikle önceki oyn mekaniği daha zor ve güzeldi yenide silah salınımı neredeyse hiç yok cs gi olmuş direk adamı indirebiliyorsun tabi adamda seni indiriyor basit silahlar bile ölümcül ilk gören kazanıyor eski konsepti özledim çok karmaşa var ve grafik ayarlarını çok kurcaladım yinede yırtılma var
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.08.2019 11:42
Şu oyunu almayın aldırmayın derim. Yapımcı Crytek adamın adı da Fatih Özbayram adamlar dublajı bırak türkçe arayüz bile koymamışlar.
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2019 12:41
Oyun tamamen türkçe altyazı boşluk yaratma
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2019 19:55
Türkçe değil diyenler yanlış bir oyuna giriyor olabilirler. Oyunun arayüzü tamamiyle TÜRKÇE. Bilgi çöplüğü oluşturmadan önce oyunun son haline bakarak yorum yapın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.08.2019 09:24
Crysis 4 bekliyoruz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.08.2019 18:12
Crysis 4e başlayın artık
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crytek imzalı Hunt: Showdown, nihayet tam sürüme geçti
İlginizi Çekebilir