Crytek, Yeni Kripto Para Birimi Olan Crycash ile Ortaklığını Duyurdu

Hakan Hervenik 11.12.2017 - 15:22
Crytek, Crycash ile anlaştı

CRYCASH, günümüzün ve geleceğin en büyük yatırım araçlarından biri olan Kripto Para dünyasına, özellikle oyunculara yönelik tasarlanmış ilk ekosisteme sahip Coin olarak girmeyi hedefliyor. CRYCASH bu doğrultuda 12 Aralık 2017’den 15 Ocak 2018’e kadar ilk satışlarına başlayacak.

Frankfurt (Almanya), 7 Aralık 2017 – Crytek, tamamen oyunculara özel ve oyun odaklı geliştirilen, bağımsız Kripto Para birimi olan CRYCASH ile ortaklık kurduğunu açıkladı. CRYCASH, 12 Aralık 2017 ile 15 Ocak 2018 arasında Coin satışı yapmaya başlayarak piyasadaki yerini almayı hedefliyor.

Crytek, Crycash ile anlaştı

CRYCRASH CEO’su Wachtang Budagaschwili, piyasaya sürecekleri Coin’leri hakkında “Mottomuz, oyuncuların ve oyun geliştiricilerinin bu tutkularından daha fazla kazanmalarını sağlayacak ürünler yaratmak. CRYCRASH, oyun dünyasının ekosistemine iki ayrı ve dikkat çekici çözüm getirmeyi hedefliyor. Oyuncuların, oyun içi görevleri tamamlayarak para kazanmasını sağlamak ve oyun geliştiricilerine oyunlar ve diğer sanal öğeler için merkezi olmayan bir satış seçeneği kazandırmak.” açıklamalarında bulunurken, “CRYCRASH dört ana öğeden oluşacak; Plink isimli bir iletişim ve cüzdan aplikasyonu, bir reklam platformu, oyun turnuvaları ve diğer etkinlikler için bir e-Spor platformu ve sanal bir varlık pazarı” diye belirterek ürettikleri kripto paranın ana hatlarını da belirtiyor.

CRYCASH projesinin ilk iş ortağı olan Crytek, ürünlerine CRYCASH ödeme seçeneği ekleyecek, buna da ilk olarak CRYENGINE ve Ücretsiz FPS Oyunu Warface Türkiye’den başlayacak. Crytek cephesinden Faruk Yerli’nin açıklamaları ise şu şekilde;

“Her zaman sınırları zorlayan oyunları ve yenilikçi teknolojileri pazara sunan bir şirket olarak, sektördeki neredeyse 20. yılımızda, oyuncuların ve oyun geliştiricilerin karşılaştıkları sorunlar ile çok yakından ilgileniyoruz. CRYCRASH konseptinde çok fazla potansiyel görüyoruz; onların özellikle oyuncular için paratik ürünler ve araçlar yaratma konusundaki yaklaşımlarından çok etkilendik”

CRYCASH(CRC), ilk Coin satışını 12 Aralık 2017 tarihinde saat 19:00’da başlatacak ve bu satış 15 Ocak 2018 saat 18:59’a kadar sürecek. Erken alım yapanlar ilk 120 saat içindeki alımlarından %15 bonus kazanacaklar. Ardından gelen alımlarda bonus miktarı her 24 saat %1 oranında gerileyecek ve 31 Aralık 18:59’da bonus imkanı sona erecek. İlk olarak 1 CRC’nin fiyatı 0.001 ETH olacak. 200 ETH’nin üstünde alım yapanlar için ise %20’lik “Büyük Balık” bonusu uygulanacak. ETH dışında BTC, BCH, LTC ve DASH gibi Coinler de zamanla kabul edilecekler. CRYCRASH alan tüm katılımcılar, devrimci bir uygulama olacağı ön görülen Plink’I test eden ilk kişiler olma şansına erişecekler.

CRYCASH hakkında daha fazla bilgi almak için:

https://crycash.io/
https://twitter.com/cry_cash
https://www.facebook.com/crycash.io

CRYCASH Ekosistemi Hakkında

CRYCASH, oyuncuların iletişim ve işbirliği için hazırlanmış bir mobil uygulama olan Plink’i kullanır. Plink öncelikle oyuncular için özel olarak hazırlanmış, özelleştirilmiş bir ekosistemdir. Plink oyun görevlerini tamamlayarak kazanabileceğiniz CRYCASH için bir cüzdan; sanal eşyalar ticareti için bir pazar; e-Spor bahisleri ve etkinlikleri için Cyber Sports platformu ve oyun geliştiricileri için bir reklam platformudur. CRYCASH ekosistemi, kendi ismindeki Coin’i kullanır ve bu oyunları milyonlar tarafından sevilerek oynanmış olan yapımcı CRYTEK ile iş ortağıdır. Daha fazla bilgi edinmek için CRYCASH'ı ziyaret edin.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 14:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.12.2017 20:16
adı gibi cry
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crytek, yeni kripto para birimi olan Crycash ile ortaklığını duyurdu
İlginizi Çekebilir