Crytek'ten depremzedeler için yardım

Murat Oktay 10.02.2023 - 15:02
Türkiye'de ofisi olup da deprem sonrası seslerini çıkarmayan firmalara inadına Crytek depremzedeler için var gücü ile destek olmaya çalışıyor.

Crytek sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım ile Türkiye ve Suriye'deki depremzedelere desteğini ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Ayrıca aldığımız duyumlar arasında da maddi destek verdiği bilgisi de bulunuyor. Detayları bilmesek de firmanın bizlerle birlikte olduğunu görmek mutluluk verici.

Crytek depremzedelerin yanında

Crytek yaptığı paylaşımda "Düşüncelerimiz ve taziyelerimiz, Türkiye ve Suriye'deki depremden etkilenen kurbanlar ve yakınlarıyla birliktedir" görselini paylaştı. Açıklamasında da, "Crytek ailesi olarak, AFAD ve hayır kurumları gibi bizler de etkilenen etkilenenlerin yanındayız" demişler. Buradan Crytek'in de bir bağış yaptığını anlayabiliyoruz.

Yaraların sarılması için çok ciddi bir kaynak ihtiyacımız bulunuyor. Elini taşın altına sokup, destek olabilmek için çırpınan tüm firmalara teşekkürü borç bilirken, Türkiye'yi sadece satış için kullanıp da insanlarımıza "Bir geçmiş" olsun demeyi çok gören firmalara da teessüflerimizi sunuyoruz.

Siz de katkıda bulunmak issterseniz Deprem yardımı konusunda hazırladığımız makaleye göz atmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 21:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
utrasah
utrasah 10.02.2023 22:36
destek veren tüm ülkelere ve kuruluşlara teşekkür ederiz. yaptıkları yardımlar unutulmayacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2023 18:52
Zor günde yardımlarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crytek'ten depremzedeler için yardım
İlginizi Çekebilir