CS 1.6 internet tarayıcıları için oynanabilir hale getirildi

Mehmet Akif Zımba 15.06.2020 - 19:33
Valve'ın efsanevi oyunu CS 1.6, hayran yapımı bir çalışma sayesinde artık birçok internet tarayıcısı üzerinden ücretsiz bir şekilde oynanabiliyor.

Valve'ın efsane haline gelmiş olan rekabetçi FPS oyunu CS 1.6 artık tarayıcı üzerinden oynanabilir bir halde. CS Online Club isimli bir hayran ekibinin çalışması sayesinde, CS 1.6'yı ücretsiz bir şekilde internet tarayıcınızdan oynayabilirsiniz.

Uzun yıllardan beri dünya çapında en çok oynanan oyunlardan birisi olan Counter Strike'ı, henüz deneyimlemeyen oyuncular da bulunuyor. Bu projenin hayata geçirilmesinin temeli de, tam olarak bu noktaya dayanıyor. Geliştirici ekip bu projeyle bu efsaneyi deneyimlememiş olan milyonlarca oyuncuya daha kolay ve erişilebilir bir yol sunmak için geliştiriyor.

CS 1.6 internet tarayıcıları için oynanabilir hale getirildi

CS 1.6 için artık Steam uygulaması gerekmiyor

Şu anda eski popülaritesi kalmamış da olsa, hala büyük bir oyuncu kitlesine hitap eden bir oyun olarak hayatına devam ediyor CS 1.6 sürümü. Artık Steam uygulamasına da ihtiyaç duymayan bu oyunu, herhangi bir üyelik işlemine ihtiyaç duymaksızın ücretsiz bir şekilde oynayabilmenin keyfine varabilirsiniz.

Oynayan hiç kimse olmadığını düşünebilirsiniz de, ancak az önce de belirttiğimiz gibi, oyun hala kemik bir kitleye sahip. Hatta sunucular üzerinden rastgele oyuncularla eşleşme fırsatı da bulunuyor. Yine de bu şekilde yabancılarla oynamayı sevmiyorsanız, kendinize özel bir sunucu da kiralama şansınız mevcut. Ancak tahmin edersiniz ki, bu özel sunucular için de belirli bir ücret ödemeniz gerekiyor.

CS 1.6 tarayıcı versiyonunda Rusya, Kanada, Hindistan, Amerika, Brezilya ve Almanya üzerindeki sunuculardan oynayabiliyorsunuz. Birden fazla oyun modu da sunan bu versiyonda, oyunu indirmenize hiçbir şekilde gerek yok. Sadece sunucuya ilk bağlandığınızda belirli birkaç dosyanın yüklenmesini bekliyorsunuz ve doğrudan oyunun içine dalabiliyorsunuz.

Oyunun grafikleri oldukça eskimiş olsa da, anıları canlandırmak için fazlasıyla iyi bir fırsat. Counter Strike serisinin klasik haritalarında yürüyüp, çatışmalara tekrar şahit olmak için yeterli bir sebep açıkçası. İlk girdiğinizde yükleme süreleri biraz uzun zaman alabiliyor, yine de eski bir dostu görmek gibisi yoktur. Bunun için pek de bir dezavantaj olarak görülmemeli bu durum.

Oyunun arayüzünde de orijinal yapıma göre farklar mevcut, ancak oyunun temel oynanış mekanikleri, haritaları ve silahları konusunda hiçbir değişiklik bulunmuyor. Oyunu oynamak için ise, bilgisayarınızda yüklü olan tarayıcıların güncel bir sürümüne ihtiyacınız var. Eğer merakınızı gidermek veya bu haberi okuduktan sonra CS 1.6 ile biraz hasret gidermek isterseniz, sizi şu bağlantıyla baş başa bırakıyoruz.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2020 20:23
chrome da açtım biraz kasıyor sanki. 16 gb ram var
Spider_hip
Spider_hip 17.06.2020 10:34
Görev yöneticisine girip değerleri kontrol edin, kasan neymiş ona bakın. cpu mu 100 vuruyor, gpu mu 100 vuruyor, ethernet mi? Yani niye sadece 16gb ram var yazdınız ki? Bende de 800W power var counter kasıyor gibi olmaz bu mantık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2020 22:37
Çok kötü kimse kusura bakmasın. Ping alıyor başını gidiyor, siz şıkır şıkır koştuğunuzu sanıyonuz ama aslında ölmüşsünüz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2020 22:00
Herkesi sunucumuza bekleriz cs86.csduragi.com
İsmim Riziko | Kaju ts3 de seviyeli bir şekilde muhabbet ederek oyunumuzu oynayariz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2020 20:11
E oynayak o zaman pampa!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2020 20:08
Harbi
Kalan Karakter: 300 Gönder
CS 1.6 internet tarayıcıları için oynanabilir hale getirildi
İlginizi Çekebilir