Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

CS: Global Offensive'de Cross platform hayal oldu

Chet Falizsek'in açıklaması gerçeği ortaya çıkardı

CS: Global Offensive'de Cross platform hayal oldu
Hepimizin heyecanla beklediği Counter Strike: Global Offensive (CS:GO) için teoride kötü, fakat pratikte iyi bir haber var. CS:GO için daha önce düşünülmüş olan cross platform (Farklı platformlardan aynı anda oyanayabilme) çalışmaları maalesef Valve tarafından iptal edildi.

Half-Life gibi önemli oyunlara öncülük etmiş olan Valve, daha önce Portal 2'de yaptığı gibi PC ve Mac oyuncularının, PS oyuncularıyla karşılaşabilmesi için çalışmalar yapıyordu. Fakat daha sonra bu işlevselliği kaldırmaya karar verdi.
 
Konu hakkında, Valve'nin ünlü oyun yazarlarından biri olan Chet Falizsek şöyle bir açıklama yaptı, "Sadece beta versiyonu için değil, oyunun kendisini de PC üzerinde piyasa sürülmeden önce sık sık geliştirmek istediğimizi bu beta versiyonunda kanıtladık. Bunu yapmak için platformları birbirinden ayırmalıyız ki, biri diğerini baltalamasın. Bunun için de cross platform fikrini tamamen iptal ettik. Aslen platformları birbirine karıştırmayarak onları daha iyi bir hale getirmek için."

Bu tür bir yorumdan sonra böyle bir fikrin iptal edilmesi kulağa çok mantıklı geliyor. Platformların birbirlerine girmemesi daha sağlıklı olabilir. Fakat Valve'nin tamamen ne düşündüğünü nerden bilebiliriz ki? CS:GO; PC,PS3 ve Xbox için bu yaz piyasaya sürülmeyi bekliyor.

CS: Global Offensive'de Cross platform hayal oldu
Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>07.03.2012 17:02:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>konsolcular pro oyunculardır çünkü onlar daha zor nişan alıyorlar birde bu açıdan bakın</font></td></tr></table><br></center> pro oyuncular auto-aim kullanmazlar kocum

0 puan
MO
MK Okuru

Konsolcular yine yırttınız...

0 puan
MO
MK Okuru

konsolcular pro oyunculardır çünkü onlar daha zor nişan alıyorlar birde bu açıdan bakın

0 puan
MO
MK Okuru

sen gamepadle nişan alana kadar adam mouse la alnına adını yazar.

0 puan
MO
MK Okuru

Playstation da klavye ile oyun oynama yine hayal oldu desenize.

0 puan
3
3dserkan Çırak

Belki de böylesi daha iyi.

0 puan