CS2'deki En İyi Bıçaklar

Merlin'in Kazanı 26.02.2024 - 20:55
Oyun dünyasında kendine özgü bir yer edinen CS2'de en önemli unsurlardan biri de oyun içi bıçaklar. Bu detaylı rehberde, CS2'deki en iyi bıçakları hangileri bakıyoruz.

Bıçak CS2'deki ana yakın dövüş silahıdır. Başka bir silaha geçmek için zaman olmadığında veya düşmana olan mesafe menzilli silahları etkili bir şekilde kullanmak için çok yakın olduğunda yakın mesafeden bir düşmana saldırmak için kullanılabilir. Bu makale CS2'deki en iyi bıçaklar hakkındadır.

CS2'deki En İyi Bıçaklar: Etkili ve Değerli

CS2'de çeşitli bıçaklar vardır ve en iyisini seçmek oyuncunun kişisel tercihlerinin yanı sıra görünüşlerine ve nadirliklerine de bağlı olabilir. Bununla birlikte, CS2'deki en popüler ve yüksek puan alan bıçaklardan bazıları şunlardır:

  • Karambit: Bu bıçak kendine özgü kavisli bir bıçağa ve sapın ucunda bir kancaya sahiptir, bu da onu oyundaki en pahalı ve en beğenilen bıçaklardan biri yapar.
  • M9 Süngü (M9 Bayonet): Uzun bir bıçak kısmı ve savaş bıçağı sistemleri için tasarlanmış bir sapı vardır.
  • Bayonet. Bu bıçak M9 Bayonet'e benzer, ancak daha geniş bir bıçağı ve sapı vardır, bu da onu benzersiz kılar.
  • Kelebek (Butterfly Knife). Bu bıçak, kelebek benzeri benzersiz açılma mekaniği ile ayırt edilir ve oyuncular arasında popüler hale gelir.
  • Çevirmeli Bıçak (Flip Knife) Bir eksen etrafında dönerek açılan bir bıçağa ve bıçağın açılıp kapanmasına yardımcı olan kilitli bir sapa sahiptir.

CS2'deki En İyi Bıçaklar: Etkili ve Değerli - 1
CS2'deki En İyi Bıçaklar: Etkili ve Değerli

En İyi CS2 Bıçak Kaplamaları

CS2'de oldukça fazla sayıda çekici bıçak kaplaması bulunmaktadır. Bazıları alışılmadık efektlerle parlak renklerde yapılmış, diğerleri kamuflaj gibi daha minimalist ve basit bir görünüme sahip. Şimdi en değerli bıçak tasarımlarına bir göz atalım.

  • Doppler: Bu tasarım, renkler arasında inanılmaz geçişlere sahip akan su desenlerine dayanmaktadır. Safir, Yakut, Siyah İnci, Faz 1-4 gibi farklı fazlara sahip olabilir.
  • Kaplan Dişi (Tiger Tooth): Bu tasarım bıçağın ağzında kaplan benzeri bir desene sahiptir.
  • Mermer Desen (Marble Fade): Bu tasarımda, bıçağın ağzında renkli ve çekici bir görünüm yaratan mermer renk sıçramaları vardır. Her zamanki gibi tasarım pembe, mor, sarı ve mavinin tonlarını içerir.
  • Lore: Bu tasarım efsanevi ve fantastik motiflerden esinlenmiştir. Bu tasarıma sahip bıçaklar, bıçak üzerinde sarı-turuncu renkli benzersiz desenlere sahiptir. Gamma bıçakları kutusunda (Gamma knives case) Lore kaplamalı birçok deri bulunabilir.
  • Fade. Bu tasarımda, bıçağın ağzında renklerin birinden diğerine (mordan sarıya) yumuşak bir geçişi vardır ve renkli bir etki yaratır.
  • Kasası Sertleştirilmiş (Case Hardened): Bu tasarımda bıçak üzerinde, mavi ve morun farklı tonlarını yaratan sertleştirilmiş bir işlemle oluşturulmuş benzersiz bir desen bulunur.

CS2'deki En İyi Bıçaklar: Etkili ve Değerli - 2
CS2'deki En İyi Bıçaklar: Etkili ve Değerli

İlginizi Çekebilir: CS2 Maksimum FPS Ayarları

CS2'deki En Değerli Bıçaklar

Pahalı Doppler seçeneklerinin yanı sıra, CS2 başka birçok değerli ve güzel kaplamaya sahiptir.

M9 Süngü | Lore

Bu, AWP derisi | Dragon Lore hayranları için mükemmel olan en değerli ve güzel derilerden biridir. Bıçağın ağzı, ortaçağ süslemeleriyle tamamlanan altın boya ile kaplanmıştır. Bu kostüm Gamma 2 Kılıfına ve Gamma Kılıfına dahildir. Bu kaplamanın maliyeti 800-1800$ arasında değişmektedir.

Kelebek Bıçak | Soluk

Bu muhteşem kostüm, Operation Breakout Silah Çantasına dahildir. Sarı, mor ve pembe tonlarında güzel bir degrade renge sahiptir. Böyle bir derinin maliyeti 3.000 dolara ulaşabilir. Kelebek Bıçak | Fade çeşitli varyantlarda mevcuttur, kaplamaların maliyeti bıçak üzerindeki renklerin konumuna ve yoğunluğuna bağlıdır.

Karambit | Kızıl Ağ

Bu cilt, sanki tutku ölümle birleşmiş gibi siyah ve kırmızı renklerin güzel bir kombinasyonuna sahiptir. Böyle bir derinin maliyeti 10.000 dolara ulaşabilir. Crimson Web; Revolver Kılıfı, Kış Saldırısı Silah Kılıfı ve Öncü Operasyonu Silah Kılıfı da dahil olmak üzere 10'dan fazla kılıfta mevcuttur. Bu arada, bu kaplama Uzman Eldivenleri | Crimson Web ile iyi gider.

CS2'de Bıçak Nasıl Alınır?

CS2'de anahtarlar kullanılarak açılabilen oyun kasaları vardır. Bu kasaların içinde bıçak ve diğer silah görünümleri bulunabilir. Kasaları açmak rastgele bir işlemdir ve bıçak elde etme şansı oldukça düşüktür, ancak bu bir yoldur. Bıçak kaplamalarını Steam Pazarından veya üçüncü taraf ticaret platformlarından satın alabilirsiniz. Orada eşyalarını satan birçok oyuncu var ve beğendiğinizi seçip uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Ayrıca diğer oyuncularla skin alışverişi de yapabilirsiniz. İhtiyacınız olmayan ancak bıçak istediğiniz eşyalarınız varsa, sizinle takas etmek isteyen bir oyuncu bulmayı deneyebilirsiniz.

Sonuç

CS2, basit ve minimalistten renkli ve ayrıntılıya kadar çok çeşitli bıçak kaplaması tasarımları sunar. Tarzınıza ve bütçenize uygun bir tasarım seçin. Ayrıca kaplamanın kalitesinin yanı sıra CS2 eldivenleri ve çıkartmaları gibi diğer görsel öğelerle uyumluluğuna da dikkat etmenizi öneririz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 00:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
CS2'deki En İyi Bıçaklar
İlginizi Çekebilir