CSO Zombi: Senaryo Modunu duyuruyor!

Merlinin Kazanı 5.09.2013 - 17:25
Devasa zombi dalgası geliyor! Artık her yerdeler!
Gerçek eğlence işte şimdi başlıyor! NEXON Avrupa, Counter-Strike Online (CSO)’daki dünyaca ünlü Zombi modunu piyasaya sunduğunu duyurmaktan memnuniyet duyar.

NEXON Kore tarafından geliştirilen ve Valve’nin Counter Strike serisine dayanan Zombi modu, orijinal Counter-Strike’daki Zombi isyanının modifiye edilmiş özel bir versiyonunu temel alıyor. Giderek zorlaşan bilgisayar kontrolündeki zombiler ve yeni duyurulan iki harita olan Lost city ve Double Gate ile Zombi modu, Türk oyunculara her turda daha fazla gelirim sunacak.

CSO Zombi: Senaryo Modunu duyuruyor!
Hayatta kalmak için ürkütücü yerlerde bir arada kalın!
Sayıları en fazla 10 adede ulaşan oyuncular, hikayenin bölüm sonu canavarı ve bilgisayar kontrolündeki zombi kamplarıyla mücadele etmek üzere takımlarını koordine edebiliyorlar. Baştaki turlarda oyuncular her yerde sürünen zombilere karşı savaşırken sıkı bir heyecan yaşayacak ve ilerleyen seviyelerde ise daha güçlü zombilerin ortaya çıkmasıyla birlikte tüyler ürpertici bir deneyim yaşayacaklar.

Zombi modunu kutlamak üzere NEXON Avrupa, bu olağan dışı mücadelede oyuncuların yeteneklerini ve heyecanlarını arttırmak için ilginç eşyalar ve etkinlikler de ortaya koyuyor. Kutudaki şifreyi çözen oyunculara rastgele özel eşya veren gelişmiş dekoder sistemi ise özel eşyalardan sadece biri. Bu eşya da oyunculara hiç beklemedikleri anda büyük ödüller kazanma şansı veriyor.

CSO Zombi: Senaryo Modunu duyuruyor!
Bu güncelleme ile M60 ve küçük bir tıbbi malzeme de artık kullanılabilir. Oyuncular bu modda daha fazla eşya satın aldıkça oyuna daha fazla heyecan ekleyen daha zor görevlerle karşı karşıya gelecekler. Ek olarak oyuncuların Lost City ve Double Gate haritalarında oynarlarken yüzde oranında 50 daha fazla EXP puanı kazanabilecekleri Zombi Modu Buff etkinlikleri de bugün itibariyle başlıyor ve 25 Eylül’e kadar devam ediyor.

Türkiye’nin Milli CSO Takımı ol!
Mücadele uluslararası anlamda devam etmeli! Counter-Strike Online (CSO) Milli Turnuvası CSO Super Cup 2013 için kayıtlar 6 Eylül itibariyle başlıyor. 21 Eylül 2013 tarihinde turnuva başlıyor ve tüm Avrupa’da katılan takımlar 60 bin TL’ye kadar olan ödül kazanma ve Çin’deki CSO World Cup katılma şansı elde edecek.

- Basın Bülteni
Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
CSO Zombi: Senaryo Modunu duyuruyor!
İlginizi Çekebilir