Cthulu temalı The Sinking City'den yeni bir fragman geldi

Ahmet Özçilingir 1.08.2018 - 10:24
Batan Şehir'de bir özel dedektif

The Sinking City, Sherlock Holmes serisinden tanıdığımız Frogware'ın geliştirdiği, korku ve araştırma dinamikleriyle ön plana çıkan, açık dünya oyunu olarak ön plana çıkıyor. Cthulu temalı oyundan, yeni bir tanıtım videosu geldi.

Cthulu temalı The Sinking City'nin yeni fragmanı yayınlandı

Aslında Bigben Games'in yayınladığı videonun başlığında oynanış fragmanı (Gameplay Trailer) yazıyor ancak, yayınlanan videoda oynanış görebildiğimizi söyleyemeyiz. Oynanış görüntülerinin olduğu kısım oldukça az. Yayınlanan fragmanda ana karakterimizi, banyoda tıraş olurken ve şehirde yürürken görebiliyoruz. Oyun içi görüntülerin olduğu kısım ise karakterin şehirde dolaştığı ve bir botla nehirde ilerlediği bölümler. Yayınlanan fragmanda çok kısa bir aksiyon sekansı da yer alıyor. Üçüncü şahıs bakış açısına sahip oyunda, Charles W. Reed adlı özel dedektifin, bir yaratığa pompalıyla ateş ettiği görülebiliyor.

Kendi sanrıları yüzünden adeta işkence çeken Charles  W. Reed bir özel dedektiftir. Zaman zaman halüsinasyon gören Reed, kendini Oakmont, Massachusetts'te tuhaf bir şehirde bulur. Oakmont adeta dünyanın kalanından soyutlanmış gibidir. Şehirde neler olduğunu merak eden Reed, ipuçlarının peşine düşer. The Sinking City,  PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 21 Mart 2019'da çıkış yapacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 09:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cthulu temalı The Sinking City'den yeni bir fragman geldi
İlginizi Çekebilir