Cursed Labyrint (Mobil İnceleme)

Hakan Bozdemir 18.11.2013 - 17:35
Rage quit çektiren oyun
Ayrıca bu stüdyo içerisinde bizim düzenlemiş olduğumuz Dota 2 turnuvasını sunmuş olan Kudret Coruk da bulunuyor. Türklerin yapmış olduğu bir oyun olduğu için destek çıkmanızı isterim. Hiç olmadı bir deneyip nasıl bir oyun olduğunu görün. Beğenip, beğenmemek sizin elinize kalmış durumda. Şu an beta aşamasında olduğundan mağazalarda bulunmamakta. Çıktıktan sonra deneyebilirsiniz.

Cursed Labyrint (Mobil İnceleme)
Çok zor bu oyun! HIAAA!
Daha önce beta incelemesini yazmış olduğum Türk yapımı mobil oyun Cursed Labyrint'in şimdi incelemesi ile karşınızdayım. Cool Beard Studios tarafından geliştirilmiş olan Cursed Labyrint ile sonu gelmeyen, tehlikeli labirentlerin içerisine giriyoruz. Aşırı derecede zor ve hassas bir oyun olduğunu belirtmek isterim. Sinirsel hastalığı bulunan insanlar bu oyunu kesinlikle oynamasın. Çıldırıp telefonu kırabilirler.

Lanetli labirentler içerisinde hapis kalmış bir karakteri yönetiyoruz. Karakterimizin ne olduğunu çözemedim fakat genel olarak beyaz, kanatlı bir meleğe benziyor. Ayrıca şekli yuvarlak. Evet, böyle bir karakterimiz mevcut. Bu karakterimizi dokunmatik arayüz kullanarak yönetiyoruz. Ekranda basılı tuttuğumuz yere hızlıca ilerliyor ve o yöne doğru gidiyor. Aşırı hızlı gittiğinden dolayı da kontrol biraz zorlaşıyor. Dengeyi tuturmak için en azından bir 5-6 bölüm geçmeniz gerekiyor tahminimce.

Cursed Labyrint (Mobil İnceleme)
Bölümler düz ve kolay mı acaba?
Bölümler genel olarak anahtar toplama ve kapıyı açma işlemi ile ilerliyor. Bu görevleri gerçekleştirirken yolda karşınıza çıkan altınları da toplamanız gerekli. Tabii bu opsiyonel bir davranış fakat ne kadar çok toplarsanız o kadar iyi puan alıyorsunuz ve altın sayınız artıyor. Daha sonra topladığınız bu altınlar ile tekrardan canlanma hakkına sahip oluyorsunuz. Toplamda 3 hakkınız bulunuyor ve öldükten sonra canlanmak için 100 altın ödemeniz gerekiyor. Biriktirmiş olduğunuz altınları burada harcıyorsunuz. Oyun genel olarak bundan ibaret. Türkler'in henüz mobil platform için geliştirdiği oyunlar bu seviyede olduğu için emek harcanmış bir yapım olarak görebiliriz kendisini.

Dil seçeneklerinde üç dil seçeneği bulunuyor. Türkçe, Rusça ve İngilizce. Türk yapımı oyun olması ile birlikte Rus dilini de barındırması gerçekten güzel bir özellik. Arka plandaki ışıklandırmalar her ne kadar göz yorsa da, oyuna rengarenk bir hava da katıyor. Efektler bir seviye daha kaliteli olsaydı eğer gözümüze daha hoş görünebilirdi demeden geçemeyeceğim. Cool Beard'ın oyunu sinir bozucu bir yapıya sahip fakat yeterli desteği aldıktan sonra daha kaliteli bir oyun da geliştirebilirler. Bu oyun ile birlikte oyun sektörüne adım atmış bulundular. Mobil bir oyun olan Cursed Labyrint için benim puanım 60 diyebilirim. Zorluk seviyesini biraz daha uygun yapabilirlerdi. 
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cursed Labyrint (Mobil İnceleme)
İlginizi Çekebilir