Cut the Rope, Internet Explorer 9 farkıyla

Merlinin Kazanı 12.01.2012 - 15:36
HTML5’in gücüyle web’e taşındı
Basın bültenidir.

Mobil cihazlara bugüne dek 60 milyondan fazla indirilen popüler oyun Cut the Rope, HTML5’in gücüyle web’e taşındı. Oyunun Internet Explorer 9-ZeptoLab işbirliği ile, HTML5 kullanarak geliştirilen web versiyonu www.cuttherope.ie adresinde ücretsiz oynanabiliyor.

Cut the Rope, Internet Explorer 9 farkıyla
Son zamanların en popüler oyunlarından biri olan Cut the Rope’ı oynamak için artık uyumlu bir mobil cihaza sahip olmak şart değil. Oyunun tamamen HTML5 ile geliştirilmiş web versiyonu, www.cuttherope.ie adresinden ücretsiz oynanabiliyor ve HTML5 teknolojisi sayesinde kullanıcıya mobil uygulamasında olduğu kadar zengin ve renkli bir deneyim sunmayı başarıyor.

Cut the Rope oyununda amaç, oyunda yer alan ipler, hava yastıkları ve baloncuklara müdahale ederek oyunun kahramanı Om Nom’u şekerle beslemek ve bunu yaparken de yıldız toplamak. Windows 7, HTML5 ve Internet Explorer 9’un güçlerini bir araya getirerek geliştirilen web versiyonunda toplamda 25 ücretsiz seviye bulunuyor ve oyunu Windows 7 görev çubuğuna sabitleyip buradan erişenler, daha önceki hiçbir versiyonda yer almamış 7 yeni seviyeyi deneyimleyebiliyor.  Sabitlemek için ise tek yapılması gereken, Internet Explorer 9’da oyunun açık olduğu sekmeyi sürükleyerek Windows 7 görev çubuğuna bırakmak.


Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cut the Rope, Internet Explorer 9 farkıyla
İlginizi Çekebilir