Cyberpunk 2077 Görevler / Temel Bilgiler Rehberi

Murat Oktay 9.12.2020 - 17:16
Cyberpunk 2077 Görevler / Temel Bilgiler Rehberi ile oyuna başladığınızda aklınıza takılabilecek sorulara cevap veriyoruz.

Cyberpunk 2077 yarın tüm oyun severler ile buluşuyor. Öncersinde sizler için mini bir "Cyberpunk 2077 Görevler / Temel Bilgiler Rehberi" hazırladık. Amacımız oyun ilk başladığınızda aklınıza takılacak sorulara öncesinde cevap vermek.

Cyberpunk 2077 Görevler / Temel Bilgiler Rehberi

Cyberpunk 2077 Görevler / Temel Bilgiler Rehberi

Görevler yan görevlere ve hikaye görevlerine bölünmüş mü?

Cyberpunk 2077'de birbirinden farklı birçok görev bulunuyor. Bunların çoğu gelecekte karakterinizi şekillendirebilmenize yön verecek ana ve yan görevlere ayrılıyor. Görevler, birbirinden bağımsız, birbirini doğrudan etkilemiyor. Basit bir şekilde "bunu tamamlayınca bu görevi yap" şeklinde ilerlemiyor. Bunun yerine, tek tek seçeceğiniz sınıfa göre dallara ayrılacak ve ana iş parçacığı gibi bir yöntemle elde edeceksiniz. Kimi zaman bazı dallar birbirine bağlanabiliyor. Bu sayede oyunda farklı sonuçlara doğru ilerliyorsunuz.

Bir görevde başarısız olabilir misin?

Bir bölümü veya tüm görevi başarısızlıkla bitirebilirsiniz, bu, hikayeyi ve karşılaştığınız karakterlerle ilişkinizi etkileyecek.

Görevler belirli bir şekilde mi gerçekleştiriliyor?

Hayır. Görevler çeşitli şekillerde tamamlanabilir. Hedefinize giden farklı bir rota bulabilir, rakiplerinizi sessizce öldürebilir veya topyekün bir çatışmaya girebilirsiniz.

Görevlerin kilidi nasıl açılır?

Görev verenler ve etkinliklerle karşılaşmak için oyunun dünyasını keşfetmeniz gerekir. Bu, bazı etkinliklerin ek görevlerin kilidini açabileceği anlamına gelir. Görevler, oyun sırasında karşılaşılan çeşitli karakterlerden veya SMS yoluyla alınır.

Oyun duyuru panoları içeriyor mu?

Hayır, The Witcher'daki gibi ilan panosu yok.

Cyberpunk 2077 Görevleri tamamlamadan bitirebilir miyim?

Kolayca tahmin edilebileceği gibi, evet. Ancak, geliştiriciler tarafından hazırlanan pek çok içeriği kaçıracaksınız. Ek olarak, ek görevleri atlamak, karakterin gelişimini yavaşlatabilir ve sonraki hikaye görevlerini daha zor hale getirebilir.

Benzersiz iletişim seçenekleri

NPC'ler ile gerçekleitirlen görüşmeler sırasında, bazı benzersiz diyalog seçeneklerini fark edebilirsiniz. Bunlar üç ana kategoriye ayrılırlar:

  • Seçilen kaynakla ilişkili benzersiz seçenekler (örneğin, Sokak Çocuğu). Kahramanın konuyla ilgili bilgisini gösterebileceği veya muhatabın onları kandırmaya çalıştığını algılayabileceği konuşmalarda görünebilirler.
  • Benzersiz seçenekler, belirli bir zaman sınırı içinde karar vermenizi gerektirir. Bu seçeneği zamanında seçmezseniz, V kendi başına nasıl davranacağına karar verebilir ve bu seçimin mutlaka sizi anlatması gerekmez. "Normal" diyalog seçenekleriyle bile, hızlı bir cevap verilmemesinin oyuncuları bir süre sonra delirtebileceğini de belirtmek gerekiyor. Kritik durumlarda, tepkisizlik ana karakterin ölmesine bile neden olabilir.
  • Ortamdaki nesnelerin kullanımıyla ilgili benzersiz seçenekler (konuşmanın gerçekleştiği nokta). Belirli bir toplantının sonucunu etkileyebilirler.

Cyberpunk 2077 Görevler ve Temel Bilgiler Rehberimiz zaman içinde yeni bilgiler ile güncellenecektir. Bu sayfası yer imlerinize eklemenizi tavsiye ederiz. Ayrıca hala okumadıysdanız Cyberpunk 2077 İlk BakışCyberpunk 2077 Karakter Oluşturma ve Cyberpunk 2077 serbest dolaşma ve çatışma dinamikleri yazılarımıza da göz atın mutlaka.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 05:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 10.12.2020 08:54
Kısa ve öz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.12.2020 23:59
Kısa ama güzel bir rehber olmuş, gece 3'e kadar oyalayacak her şeye varım :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cyberpunk 2077 Görevler / Temel Bilgiler Rehberi
İlginizi Çekebilir