Cyberpunk 2077 için rehber kitap yapıldı

Berat Darıcı 7.12.2020 - 11:06
Cyberpunk 2077 için CD Projekt RED ve Piggyback tarafından hazırlanan Cyberpunk 2077: The Complete Official Guide tamamlandı.

Cyberpunk 2077 için özel bir rehber kitap hazırlandı. Kitap 496 sayfa uzunluğunda. Rehber, hem ince hem kalın kapak seçeneklerine sahip. Amazon.com üzerinden satın almanız mümkün.


Cyberpunk 2077 için yapılan rehber kitap oyunla aynı gün içerisinde çıkacak

CD Projekt RED ve Piggyback tarafından hazırlanan Cyberpunk 2077: The Complete Official Guide 10 Kasım 2020 tarihinde oyunla beraber çıkacak. Kitap 464 sayfalık normal bir sürüme sahip. Ayrıca koleksiyoncu sürümü de bulunmakta. Bu sürüm 496 sayfa uzunluğunda ve ekstra görseller içeriyor. Bu görseller 4K çözünürlük seviyesine kadar çıkıyor. Oyunun haritası, görevleri, seçimlerin sonuçları, görevlerin nasıl tamamlandığı, alternatif sonlarda nelerin olduğu gibi oyunla alakalı her şey bu kitapta yer alacak. Kitap hakkında tüm bilgilerin bulunduğu resmi siteye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İnce kapaklı sürümü almak isterseniz 24,99 dolar ödemeniz gerekiyor. Eğer kalın kapaklı sürümü alacaksanız fiyat 39,99 dolara çıkıyor. Amazon.com üzerinde şu anda indirim mevcut. Ön sipariş vermek isterseniz iyi bir fırsat olabilir. Oyunu oynarken önünüzde böyle bir rehberin olması türü sevenler için eğlence seviyesini katlayacaktır. Elbet dolar yüzünden fiyat biraz pahalıya geliyor. Fakat kitaba ilgi oldukça fazla.

Cyberpunk 2077 için rehber kitap yapıldı

Geleceğe tamamen Türkçe olarak gidiyoruz

DRM koruması ile çıkmayacak olan Cyberpunk 2077 tamamen Türkçe olarak çıkacak. Oyun hem Türkçe arayüz hem de alt yazı desteğine sahip. Oyun için çıkacak tüm indirilebilir içerikler ve çevrim içi mod da Türkçe olarak çıkacak. CD PROJEKT RED tarafından geliştirilen oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Oyunun PC fiyatlarını buradan karşılaştırabilirsiniz.

Ray Tracing desteklenen oyun, çıktıktan bir süre sonra AMD ekran kartları ile Ray Tracing açık olarak oynanabilecek. Oyunun sistem gereksinimleri açıklanmış durumda. Optimizasyon oyun çıktıktan sonra ayrıca tartışacağımız bir konu olacak. Oyun geçtiğimiz günlerde 43,5 GB boyutunda bir güncelleme aldı. Ayrıca çıkış yaptığı gün ilk gün yaması yayınlanacak. Bunlar dışında bir süre oyuncuların yaptığı geri bildirimler üzerine hata düzeltmeleri olacaktır. Oyunun gelişmiş sürümü 2021 yılında çıkacak. Çevrim içi modu içinse hedef 2022 olarak açıklandı.

Kitap için paylaşılan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan ya da buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cyberpunk 2077 için rehber kitap yapıldı
İlginizi Çekebilir