Cyberpunk 2077 ilk genişleme paketi içeriği verileri kırıldı

Atıf Doğan Özcan 28.05.2022 - 14:41
Cyberpunk 2077 ilk genişleme paketi duyurulduğu andan itibaren güzel bir heyecan yaratmıştı zaten ama bazı meraklı oyuncular biraz ileriye gitmeyi tercih etti.

Cyberpunk 2077 kötü bir lansman yapmasına rağmen, yapımcının oyun üzerinde çalışmaları ve DLC hazırlıkları her şekilde devam ediyor. Cyberpunk 2077 ilk genişleme paketi için muhtemel geliş tarihi 2023 yılını işaret ediyor olsada bazı meraklı oyuncular tarafından müthiş bir bilgi sızıntısı oldu.

Cyberpunk 2077 ilk genişleme paketi içeriği tespit edildi

Cyberpunk 2077 ilk genişleme paketi daha piyasaya sürülmeden veri madencileri tarafından kırıldı ve bazı önemli detaylar çeşitli platformlarda paylaşıldı. Oyunun önceki güncellemelerinin birinde bu genişleme paketine ait olduğu tespit edilen bazı altyazılar ve diyaloglar bulundu. Bulunan bu içerikler bizlere oyunun geleceği hakkında az da olsa bir fikir veriyor.

Cyberpunk 2077 ilk genişleme paketi içeriği kırıldı

Yani daha genişleme paketi çıkmadan oyundan büyük spoiler yenildi desek yanlış olmaz. Bulunan bu bilgiler Reddit üzerinde her “satır–diyalog” açık ve net olacak şekilde paylaşıldı. Veri madenciliği ile ortaya çıkartılan dosyalara çoğu kişi güvenlik gerekçesiyle bakmasa da gözünü karartıp dalan bazı kullanıcılar dosyaların oyunun ilk genişleme paketine ait olduğu doğruladılar. Üstelik diğer oyuncular için özet niteliğinde bilgi paylaşımda bile bulundular.

Bulunan içerikler hemen çeşitli platformlarda paylaşıldı

Dosyaları inceleyen bir Reddit kullanıcısı kısa bir özetle “Bu DLC, Arasaka’nın bitişine farklı bir son ekleyecek gibi görünüyor” dedi. “Ayrıca, seçimlerimize bağlı olarak oyunun sonuna farklı karakterler ve içerikler ekleniyor. Gelecek olan karakterlerden bazıları Reed, Meyers, FIA ve Songbird. Kısacası bu DLC, ana hikayaye daha fazla karakter ve bilgi getirecek” diye ekledi.

Bulunan altyazılarda çok fazla tekrarlanan isim olan “Songbird” gelecek olan genişleme paketinde en önemli kişilerden birisi gibi görünüyor. Elbette bahsedilen bu karakterlerin oyuna ne zaman ve ne şekilde ekleneceği kesin olarak bilinmiyor. Elde edilen bilgiler aslına çok kısa nitelikte. Bulunan veriler şubat ayında oyuna eklenen bir güncelleme ile geldiği varsayılırsa muhtemelen daha fazla bilgi sızıntısı olmaması için gelecek olan bir düzenleme ile oyun dosya içeriğinden kaldırılacaklardır.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.05.2022 19:19
Sanki bana cut content dlc gibi geldi ama neyse
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2022 09:00
onun için bundan 2-3 tane daha çıkarmaları lazım, cut content çok daha geniş
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.05.2022 21:31
Dlc gelene kadar oyunun modası geçti zaten kötü yazılmış hikayesi ile dev bir teknoloji demosun dlc yapsan ne olur yapmasan yeni witcher serisine odaklansınlar bari onu bozmasınlar.
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2022 16:04
Hikayenin neresi kötü yazılmış tam olarak? Buglara laf edersin anlarım da hikaye yönünden aşırı zengin bir oyun.
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2022 10:54
Kötü yazılmış hikayesi mi? Buhahhaha komikmiş. Sağlam bir hikayesi var, oyunu pek oynamamış gibisin. Witcher serisi kadar olmasa da yanına rahat girebilecek bir oyun ve hikayesi var.
MK Okuru
MK Okuru 29.05.2022 21:32
Kötü yazılmış dediğin oyun "en iyi hikaye" ödülünü aldı steam platformunda. Oynamadiginiz oyunlar hakkında bu kadar ileri geri konuşmayın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cyberpunk 2077 ilk genişleme paketi içeriği verileri kırıldı
İlginizi Çekebilir