Cyberpunk 2077 modları ile haritayı genişletebilirsiniz

Alparslan Gürlek 16.08.2022 - 13:35
Cyberpunk 2077 modları ile oyunun hali hazırda dikey eksende de geniş olan haritasında yeni keşfedilecek mekanlar görebilirsiniz.

Cyberpunk 2077 sorunlu şekilde gelmiş olsa da mod geliştiricileri oyunun peşini bırakmış değil. Hatta oyun ilk çıktığında sizler için yayınladığımız FPS artırma rehberinde bile bazı modların yardımıyla oyunun performansını artırabiliyordunuz. Bethesda oyunları başta olmak üzere birçok oyun, PC platformunda modlar ile çok çeşitli şekilde özelleştirilebiliyor. Bugün de Cyberpunk 2077 modları ile oyun deneyiminizi iyileştirmek adına haritada nasıl birkaç lokasyonu açıp, ödüllerini alabileceğinizi gösterelim.

Söz konusu Cyberpunk 2077 modları haritayı genişletiyor

Bildiğiniz gibi CPR 2077'nin haritası en başından beri vurgulandığı gibi sadece yatay değil, dikey eksende de oldukça geniş. Şimdi sizlerle paylaşacağımız iki modu oyununuza yüklediğinizde de yine oyunu dikey eksende büyütmüş olacaksınız. Modlardan birisi, oyunun ikonik bölgelerinden biri olan "No-Tell Motel" binasının en üst katlarını erişime açıyorken, diğeri de oyuna "RedWhiteUsed" adında yeni bir mekan ekliyor.

Cyberpunk 2077 modları ile haritayı genişletebilirsiniz

RedWhiteUsed binasında aynı zamanda ödül olarak bir sniper bulabileceğiniz gibi içeride araçlar, çalışma masaları, kablolar ve kullanışlı eşyalar da barındırıyor. Bir diğer mod ise "No-Tell Motel" binasının en üst katlarının kilidini açıyor ve hiç görülmemiş yeni manzaralar ile karşılaşmanızı sağlıyor. Eğer oyun haritalarını keşfetmeyi seven bir oyuncuysanız, bu Cyberpunk 2077 modları sizin için güzel bir deneyim olacaktır. İndirme linklerini hemen alt tarafa bırakıyoruz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 04:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cyberpunk 2077 modları ile haritayı genişletebilirsiniz
İlginizi Çekebilir