Cyberpunk 2077 Xbox One X özel sürümü ek paketleri kapsayacak

Alparslan Gürlek 5.06.2020 - 17:35
Cyberpunk 2077 oyunu için üretilen özel Xbox One X sürümüne sahip olan oyuncular, oyuna ve oyunun çıkışından önce duyurulacak ek paketlere de sahip olacak.

Cyberpunk 2077 oyunu için özel tasarımıyla sınırlı sayıda üretilen Xbox One X konsolunu alanların, oyunun çıkışında direk bir kopyasına sahip olacağını da biliyorduk. CDPR bununla kalmayarak, özel tasarım Xbox konsoluna sahip olanların oyun çıkar çıkmaz “Konsollara gönderilecek” DLC paketine de sahip olacaklarının da haberini verdi.

Cyberpunk 2077 Xbox One özel sürümü ek paketleri kapsayacak

Nisan ayında duyurulan ve şuanda satın alınabilen Cyberpunk 2077 temalı Xbox One X, bazı ayrıntılarıyla dikkat çekiyor. Sınırlı sayıda üretilen, özel tasarımıyla ve bu tasarıma uyumlu özel kontrolcüsü ile gelecek olan konsolu satın alan oyuncular, Cyberpunk 2077 oyununun bir kopyasına da sahip olacaklar.

CD Projekt RED, gelecek ek paketlerin en az Witcher 3 için gelen genişleme paketleri kadar kapsamlı ve geniş olacağını ve oyunun piyasaya sürülmesinden önce ilan edileceğini doğrulamıştı. Ancak genişleme paketlerinin henüz ne zaman duyurulup yayınlanacağı konusunda bilgi sahibi değiliz.

Cyberpunk 2077 Xbox One X özel sürümü ek paketleri kapsayacak

Bu konsollardan sadece 45.000 tane üretilecek ve Xbox One X'in son özel sürüm varyantını Xbox Series X'in çıkışından önce oyuncularla buluşturacaklar. Oyunun Xbox One kopyasını otomatik olarak aldığımızı unutmayalım.Microsoft’un yeni teknolojisi sayesinde oyunun Xbox One kopyasına sahip olmak, Smart Delivery hizmeti sayesinde, piyasaya sunulduğunda Xbox Series X üzerinde de oynayabileceğimiz anlamına geliyor. Muhtemelen, bu ek paketler için de geçerli olacaktır.

CD Projekt RED’in “Night City Wire” yayını bildiğiniz gibi 25 Haziran’a ertelenmişti. Çok beklenen aksiyon rol yapma türündeki oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek için o tarihi bekliyoruz.

Sınırlı sayıda üretilen Xbox One X Cyberpunk 2077 özel sürümü

Cyberpunk 2077 oyunu için tasarlanan özel Xbox One X sürümü gerçekten büyüleyici duruyor.  Night City’den fırlamış da gelmiş gibi görünen konsolun kontrolcüsü de konsolun kendisi gibi özel tasarım. Siyah ve metalik gri renklerinin kullanıldığı kontrolcü hoş bir tasarıma sahip. Konsolun kendisi ise gayet renkli. Alt tarafta yazan Cyberpunk 2077 oyununun sloganı haline gelmiş “No Future” ve “Samurai” yazıları ise çok dikkat çekici. Maalesef konsolun satışı henüz ülkemizde yapılmıyor. 1999$ olarak satışa sürülen konsol, Türkiye’ye gelmese daha iyi diye düşündürüyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 19:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2020 21:26
Bir önce ki cp2077 haberi de fiyaskoydu bu arkadaşın bu haber de öyle. Oyundan önce genişleme paketi 'gelmeyecek' duyurulacak. Konsola sahip olanlar 'sadece ilk' genişleme paketine sahip olacaklar. Sen Furkan Güler'i de geçtin sallamasyon haber konusunda. Kopyala yapıştır habercilik değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2020 20:54
İyiymiş hem oyun hem dlc ler yanında geliyor.
Görüntüsünde cabası
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cyberpunk 2077 Xbox One X özel sürümü ek paketleri kapsayacak
İlginizi Çekebilir