Cyberpunk: Edgerunners anime dizisi duyuruldu

Alparslan Gürlek 25.06.2020 - 19:40
CD Projekt RED'in Trigger Studios ile anlaşmasıyla yeni Cyberpunk: Edgerunners animesi duyuruldu. Netflix üzerinde yayınlanacak anime 2022 yılında yayına girecek.

CD Projekt RED, bugün Cyberpunk 2077 Night City Wire etkinliğinde yeni Cyberpunk animesini duyurdu. Cyberpunk: Edgerunners isimli anime dizisi 2022 yılında Netflix üzerinde yayınlanacak.

Cyberpunk: Edgerunners anime dizisi duyuruldu

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 Night City Wire etkinliğinin ilk bölümünde yeni animeleri Cyberpunk: Edgerunners'ı duyurdu. Studio TRIGGER ve Netflix ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyduğunu belirten ekip yeni anime dizisinin 2022 yılında Netflix üzerinden yayınlanacağını belirtti.

Yeni anime dizisi hakkında verilen detaylara göre anime, vücut modifikasyonlarına takıntılı bir ileri teknoloji şehrinde hayatta kalmaya çalışan 10 yaşındaki bir çocuğu konu alacak. O küçük çocuğun şehrin içinde boğulması yerine mücadele edip hayatta kalarak bir Edgerunner -Cyberpunk evreninde bir siber haydut- olmasına şahitlik edeceğiz. Dizinin uzunluğu ise toplamda 10 bölüm olacak.

Anime dizisinin prodüksiyonu CD Projekt RED'de olacak, animasyon stüdyosu olarak da Studio Trigger ile birlikte çalışacaklar. Yeni anime dizisinin yönetmeni ise daha önce içinde bulunduğu büyük işlerle bilinen Hiroyuki Imaishi olacak. Cyberpunk 2077 oyun yönetmeni Adam Badowski yeni anime dizisi hakkında şunları söyledi.

Adam Badowski: "Sonunda Cyberpunk dünyası içinde geçen bir anime üzerinde çalıştığımız için çok heyecanlıyız. Oynamak, okumak ve izlemek için Cyberpunk 2077'nin bütün kurgusunu hazırlıyoruz. Cyberpunk yaratıcılığa çok fazla yer bırakan ve bizim üzerimizde çok büyük etkisi olan bir tür. Cyberpunk: Edgerunners bizim tüm cyberpunk evrenine ve animasyonlara karşı bir aşk mektubumuzdur."

Cyberpunk: Edgerunners anime dizisi duyuruldu

Ardından ise Studio Trigger CEO'su Masahiko Otsuka CD Projekt RED ile birlikte yapacakları yeni anime dizisi hakkında şu açıklamaları yaptı.

Masahiko Otsuka: " TRIGGER olarak merakla beklenen Cyberpunk 2077 dünyasında yeni bir hikâye yaratmak için CD Projekt RED ile çalışmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu evreni anime haline getirmek çok zor fakat biz kafa kafaya vererek bu işin karşısındayız. Cyberpunk'ı bir tür olarak her zaman sevdim fakat orijinal bir ürün yaratma konusunda da hep zorlandım. İşte bu yüzden bu projede CD Projekt RED ile çalıştığım için çok heyecanlıyım. Hem oyun hem de anime hayranlarını memnun etmek pek kolay olmayacak ama meydan okumayı seviyorum ve prodüksiyonu merakla bekliyorum. Beklentileri karşılamak ve aşmak için elimizden geleni yapacağız."

Geçtiğimiz günlerde Cyberpunk 2077 için yeni bir çizgi roman yapıldığını söylemiştik. Kısa süre içerisinde yeni etkinlikte CD Projekt RED bizlere Cyberpunk 2077 animesi yaptığını da söyledi. Cyberpunk 2077'yi bir oyundan ziyade bir evren ve çok yönlü bir içerik olarak hazırladıklarını görüyoruz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 05:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.06.2020 11:13
O zaman kadar kim öle kim kala
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.06.2020 23:56
Kafayı yiyeceğim, Alt tarafı anime lan. 2022 nedir 2077 yapsaydınız bari. Bir de duyuru yapıyorlar
MK Okuru
MK Okuru 27.06.2020 05:05
Alt tarafı anime derken :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.06.2020 11:03
Trigger yapıyorsa sanat tarzı ve görsellikten şüphe etmem ama umarım hikaye kısmını Trigger'a bırakmazlar, çok ortalama bir hikaye olur. Hele ki son yıllardaki Trigger animeleri resmen kopyala yapıştır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cyberpunk: Edgerunners anime dizisi duyuruldu
İlginizi Çekebilir