Cyberpunk: Edgerunners anime fragmanı yayınlandı

Talha Ramazan Yüzmeç 9.06.2022 - 14:18
Netflix Geeked Week kapsamında gösterilen Cyberpunk: Edgerunners animesinin fragmanı yayınlandı.

Netflix'in Cyberpunk 2077 video oyunundan uyarlanan Cyberpunk: Edgerunners Geeked Week'in 3. gününde gösterildi. Netflix, diziyi "Geleceğin teknoloji ve vücut modifikasyonu takıntılı bir şehri olan Night City'de hayatta kalmaya çalışan bir sokak çocuğu hakkında bağımsız, 10 bölümlük bir hikaye." olarak tanımladı. Dizinin orijinal müziği Silent Hill serisiyle tanınan Akira Yamaoka tarafından bestelenecek.

Cyberpunk: Edgerunners Eylül 2022'de çıkıcak

Geçmişte duyurusu yapılan Cyberpunk: Edgerunners animesinin resmi fragmana göre Eylül 2022 yayınlanması planlanıyor. Dizinin yapımcılığını CD Projekt Red üsteleniyor ve baş yapımcı olarak Rafal Jaki görev alıyor. Cyberpunk: Edgerunners 10 bölüm uzunluğunda olacak ve oyunun Night City bölgesinde geçen bağımsız bir hikaye olacak. Animasyon, Tokyo merkezli Studio Trigger tarafından yönetiliyor ve yönetmen Hiroyuki Imaishi (Kill la Kill) tarafından yönetiliyor.

Karakter tasarımları ise Yoh Yoshinari tarafından yapılacak. Animenin duyurusu sırasında Imaishi, “Siberpunk'ı bir tür olarak her zaman sevmişimdir. Ancak orijinal bir çalışma olarak yaratmayı her zaman zor buldum.” dedi. Ayrıca, “Bu projede CD Projekt Red ile çalışmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Hem oyun hem de anime hayranlarını memnun etmek kolay olmayacak ama ben meydan okumayı seviyorum.” sözlerine de yer verdi.

Geeked Week, Cuma günü The Cuphead Show, Sonic Prime, Dota: Dragon's Blood ve Tekken Bloodline hakkında vaat edilen yeni bilgilerle video oyunlarına adanmış özel bir sunumla sona eriyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 05:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2022 07:58
Kör olmaya hazır olun :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.06.2022 20:52
zamanında oyunda patladılar şimdide oyununa anime üzerinden reklam yapıp sonrada dlcler çıkartıp bu animeyi beğenecek adamlara oyunu itelemeye çalışacak aha buraya yazıyorum aynı dediğim gibi olacak, yazık valla oyun sektörü ne durumlara düştü. sakın "animesi güzeldi oyununuda alayım" diyip kanmayın
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.06.2022 16:11
İyi görünüyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cyberpunk: Edgerunners anime fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir