Cyberpunk'ın hikayesi derinliği ile bizi boğacak

Murat Halilbeyoğlu 19.06.2012 - 13:50
Witcher'dan daha iyi...
Witcher serisinin tadına baktıktan sonra CD Projekt RED'in yeni RPG oyunu Cyberpunk'ı merakla beklememiz gayet doğal. o yüzden hakkında her çıkan habere büyük bir ilgi gösteriyoruz.

Şimdiki haberimiz ise oyunun hikayesi hakkında. Genel olarak şunu söyleyebiliriz ki hikaye diğer CD Projekt oyunlarında olduğu gibi komplike olacakmış lakin bu kelime sizi korkutmasın nitekim yapımcılar aynı zamanda kendisini rahat bir şekilde anlatacak bir hikaye anlatımını da bizlere sunacaklar.

Cyberpunk'ın hikayesi derinliği ile bizi boğacak
Cd Projekt'den Adam Badowski firmanın, oyuncuları etkilemek için hikaye anlatımında kolay öğrenme eğimlerinin olması gerektiğine inandığını belirtti. Fakat bu konuda da dengeyi çok iyi sağlayacaklarını ve tepeden inme bir hikaye yerine özellikle hardcore oyuncuların gerektiğinde  daha da derinlerine inebilecekleri bir hikaye olacağını da açıkladı.

Projekt'in pazarlama müdürü Michal Platkow-Gilewski konu hakkında şunları söyledi:

"Oyuncular eğer isterlerse hikayenin konusunu diledikleri kadar deşebilmemliler. Eğer gerçekten hardcore oyuncular ise daha derine, daha da derine inerler ve eğer casual oyuncular ise yine de hala karakterler ve hikaye hakkında pek çok şey öğrenebilirler. Elbette bu kadarı ile yetinerek farklı bir yönde ilerlemek zorunda kalırlar."

Witcher'da olduğu gibi oyunun her yerine dağılmış ve dikkat edilmesi durumunda çok fazla bilgiye sahip olabilecğeiniz bir sistem peşinde koşan ekip Cyberpunk için Witcher'daki sert geçişleri ve biraz daha cilananma ihtiyacını ortadan kaldıracaklarını da belirtti.

Şu sıralar sadece PC için hazırlanan Cyberpunk ilerleyen zamanlarda -ki büyük olasılıkla PC'ye çıktıktan sonra- diğer platformlar için de birşeyler düşünecekmiş.
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 05:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cyberpunk'ın hikayesi derinliği ile bizi boğacak
İlginizi Çekebilir