D&D Online 2014 güncellemeleri dolu dolu geliyor!

Can Arabacı 4.12.2013 - 10:41
Dungeons & Dragons'un 40. yıl kutlamaları Online ortamlara da sıçradı!
Popüler masaüstü sistemi Dungeons & Dragons'un 40. yıldönümüne denk gelecek olan Dungeons & Dragons Online'ın 2014 güncellemesi, sadık oyuncuları için dolu dolu bir içerikle birlikte geliyor!

2014 yılı içerisinde en az 4 büyük güncelleme, bir klasik modül ve maceraya atılabileceğimiz yeni mekanlarla güncellenecek olan Dungeons & Dragons Online, sadık oyuncularını pek de boş bırakmayacak gibi gözüküyor. İlk güncelleme, bizzat Ed Greenwood'un ellerinden çıkma klasik Haunted Halls of Eveningstar'ın iki ayrı versiyonunu içeren bir modülü içerecek. İlk versiyon Greenwood'un resmi olarak yayınladığı versiyona sadık kalacak. Ancak ikincisi için bir nevi "Director's Cut" diyebiliriz. Bu versiyon Greenwood'un yayınlanmamış notlarını, uygulamaya koyamamış olduğu çeşitli fikirlerini içeren daha geniş ve kapsamlı bir versiyon olacak. En azından bu ilk güncellemenin VIP üyeler için ücretsiz olacağı kesin olarak açıklandı.

Kalan diğer güncellemelerle ilgili bilgilerimiz ise ikinci güncellemenin korsan temalı olacağı, üçüncünün Anauroch çölünde geçip oyuncuları Netheril İmparatorluğuna karşı getireceği ve dördüncü, son güncellemede ise karakter seviye sınırının 30'a çıkartılıp "Epik" seviyelerimizi tamamlayacağımız yönünde.

D&D Online 2014 güncellemeleri dolu dolu geliyor!

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 16:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
D&D Online 2014 güncellemeleri dolu dolu geliyor!
İlginizi Çekebilir