Overwatch ile popüler olmuş D.Va robotu şimdi klasik Doom'da

Mehmet Atilla Turan 5.02.2018 - 21:09
Doom Guy'ı o robotun içinde görmek pek de mantıklı değil, ama işe yarıyor!

Bazı oyun topluluklarının mod olarak ne çıkaracağı belli olmaz. Genelde şaka amaçlı yapılan modlarda başka oyunlarda bulunan eşyalar, karakterler veya silahlar bulunabilir. Fakat ciddi bir mod yapımcısı olan MyNameIs'in OverDoom modunda diğer oyunlardan bulunan silahlar görünebiliyor. Halen mod üzerinde çalışan yapımcısı ise Overwatch'ın tanına karakteri D.Va'nın özel robotunu Doom'a eklemeyi başardı.

Şeytanlar ve cehennemin dibinde şirin bir robot!

Çok geniş bir oyun motoruna sahip olan Doom, daha öncesinde Brutal Doom ve harita yarışmaları gibi özel modlara sahip olabiliyor. Hal böyle olunca yetenekli mod ve harita yapımcıları tarafından çokça içerik üretilebiliyor. Bunlardan birkaçı bahsettiğimiz gibi Brutal Doom veya esprileri ile ünlü "Extreme Weapons Pack" gibi modlar oluyor. Elinde daha fazla zamanı olanlar ise yaratıcılığını konuşturup farklı ve görülmemiş içerikler bulundurabiliyor. Bunlarda birisi ise D.Va'nın robotu oldu.


Modun indirme sayfasına buradan ulaşabilir ve kendiniz de deneyebilirsiniz. Eklenen görüntü ve seslerle beraber D.Va Robot'u aslında göründüğünden de kaliteli bir mod. Yukarıdaki videoda ise modu oyun içerisinde görebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 04:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
D.Va'nın meşhur yardımcısı Meka, klasik Doom'a mod olarak eklendi
İlginizi Çekebilir