Daha zengin bir DC Universe Online

Merlinin Kazanı 29.04.2013 - 14:23
25. PvP güncelleme paketi artık indirilebilir
ProSiebenSat.1 Games ve Sony Online Entertainment LLC (SOE), büyük sükse yapan DC Universe Online oyununun 25. oyun güncelleme paketinde yeni kart rotasyon sistemini getiriyor. Karşılaşmalar için beklenen süreyi azaltmasının yanı sıra, bu özellik yeni bir oyuncu-oyuncu (PvP) ekipman sezonu başlatacak.
 
PvP kart rotasyonu
Son güncelleme paketi, yeni bir rotasyon sistemi getirmekte ve mevcut kart sayısını azaltmaktadır. Böylece oyuncuların, bir savaş için güçlerini birleştirmeleri daha az zaman alacak ve her zaman yeni kart seçimleri mevcut olacaktır. Grup boyutlarına göre (1 vs. 1, 2 vs. 2, 4 vs. 4, 5 vs. 5, 8 vs. 8), hem Arena PvP hem de Efsaneler PvP modlarında aynı anda beş kart rotasyon halinde kullanılabilir olacak. Arena PvP modunda oyuncular, alter egolarını savaşa gönderebilecekken, Efsaneler PvP modunda, DC Universe ikonlarından birinin görevini üstlenecekler. Yeni sistem, karşılaşmaların hem akışını hem de niteliğini optimize etmektedir.
 
25. Güncelleme paketiyle gelen kartlar şunlardır:
Arena PvP modu için:
1.Sığınak PvP savaşları (1 vs. 1)
2.İç Tapınak (2 vs. 2)
3.Kent Sığınakları: Graviton Teknoloji Yenilemesi(4 vs. 4)
4.Arkham Tımarhanesi (5 vs. 5)
5.Yalnızlık Kalesi (8 vs. 8)

Daha zengin bir DC Universe Online
Efsaneler PvP modu için:
1.Yarasa İni (1 vs. 1)
2.İç Tapınak (2 vs. 2)
3.İsis Tapınağı (4 vs. 4)
4.Arkham Tımarhanesi (5 vs. 5)
5.Yalnızlık Kalesi (8 vs. 8)
 
PvP savaş derecelendirmesi
25. Oyun Güncellemesi ile birlikte oyuncular, bir PvP savaş derecelendirmesi alacak. PvE moduyla benzer olarak bu derecelendirme, envanterdeki en iyi ekipmanlardan oluşacak ve ilgili PvP verimliliğini hesaplayacak. Bu değer, karakter istatistiklerinde ve birçok ekipman öğesinin öğe bilgisinde doğrudan görüntülenebilir. Modlar, derecelendirmeyi etkilemez.

PvP 1. Sezon ekipmanı
25. Oyun Güncellemesi, yeni bir ekipman sezonu başlatır. PvP 1. Sezon ekipmanı, her zamandakinden çok daha iyi karakter değerleri sunar. Set, en az 77. Seviye PvP savaş derecelendirmesine sahip oyuncular tarafından kullanılabilir. Mertlik Nişanı, PvP savaşlara katılarak kazanılabilir. Oyuncular, 81 ila 84 savaş derecelendirme değerine sahip daha yüksek seviyedeki ekipmanlarla takas için bunları kullanabilir.

Ekipman setleri:
4. Aşama (84. Seviye): Can Alıcı Nokta (Hain), İntikam (Kahraman)
3. Aşama (83. Seviye): Lojistik Memuru
2. Aşama (82. Seviye): Balon Pilotu
1. Aşama (81. Seviye): Avatar Topçusu ve tüm mevcut İkon Setleri (3 Kahraman, + 3 Hain)

- Basın Bülteni
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 14:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Daha zengin bir DC Universe Online
İlginizi Çekebilir