Daisy Ridley, Rey karakterinin Kenobi soyundan geleceğini açıkladı

Özgür Deveci 12.09.2020 - 15:02
Daisy Ridley, serinin son üçlemesinde yönetmenlerin değişmesi yüzünden karakterler arasındaki hikayenin kaotik olduğunu söylüyor.

Star Wars serisinin son üçlemesinde Rey karakterine hayat veren İngiliz aktris Daisy Ridley, The Rise of Skywalker filmi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Jimmy Kimmel Live'ın konuk sunuculuğunu yapan Josh Gad ile gerçekleştirdiği programda ünlü oyuncu, Rey karakterinin aslında Obi-Wan Kenobi soyundan geldiğini açıkladı.


Daisy Ridley, Rey karakterinin Kenobi soyundan geleceğini açıkladı

Daisy Ridley, Rey karakterinin Kenobi soyundan geldiğini açıkladı

Serinin son filmi olan Star Wars: The Rise of Skywalker'da hayranlar olarak oldukça şaşırmış ve Rey'in Palpatine ailesinden olduğunu öğrenmiştik. Ridley serinin hayranları tarafından oldukça merak edilen bu konuyla ilgili "İlk başlarda karakterin Obi-Wan Kenobi ile bağlantısıyla ilgileniyorlardı. Hatta farklı birkaç versiyonu vardı. Ancak sonrasında karakter hiç kimse olmadı. Serinin dokuzuncu filmine geldiğimizde ise,  J. J. Abrams bana filmi anlattı ve Palpatine'in büyükbabam olduğunu söyledi. Ama aradan geçen iki hafta sonrasında Abrams, bana hala emin olmadıklarını söyledi. Bu nedenle durum sürekli olarak değişmeye devam etti. Hatta filmin çekimleri sırasında bile gerçeğin ne olacağından emin değildim." ifadelerinde bulundu.

Görünüşe göre Abrams, Rise of Skywalker filmine imza attığında Johnson'ın filmde yaptığı değişiklikler için orijinal planını yeniden düşünmek zorunda kalmış. Ridley'in de söylediği gibi, Rey'i bir Palpatine yapma kararı, The Rise of Skywalker filminin ortasına kadar belli değildi. Rey karakterini bir Palpatine'e dönüştürmek, pek çok kişi tarafından J. J. Abrams'ın kararı olarak görülüyordu ki, Ridley'in verdiği cevapta bunu doğrular nitelikte.

Filmin konusuna gelecek olursak, Kylo Ren Büyük Lider Snoke'u öldürmesinin ardından İlk Düzen'in yeni Büyük Lider'i olmuştur. Acımasız yönetiminin altında galaksi yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaktadır. Luke Skywalker'ın Güç'le birleşmesinden sonra Rey kendi içindeki gücü benimsemiş, onu geçmişte tutan bağlarını kesmeyi başarmıştır. Kylo Ren ve Rey'in arasındaki çatışma giderek artarken, İlk Düzen'de de içsel çalkantılar yaşanmaktadır. Güçte kalabilmek için giderek acımasızlaşan Kylo Ren, onu yenmek için sürekli çalışan Rey, tekrar ortaya çıkan Ren Şövalyeleri, Direniş'i büyütmeye çalışan Poe ve Fin, karanlığın ve aydınlığın savaşı galaksideki tüm dengeleri değiştirecektir.

Son olarak ilgili videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2020 11:14
Dünyanın en abartılan film serisi star wars çöplüğüdür.
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2020 01:28
Çöp mü star wars bir efsane beğenmemiş olabilirsin fakat saygısızlık yapamazsın ben bir star wars hayraniyim ve son uclemenini ciddi anlamda kotu oldugunu dusunuyorum ama bir ise emege bu tarz bir saygisızlik yapilmasina karsiyim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2020 01:10
niye hikayeyi yönetmenler mi yazıyor da karışmış?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2020 21:13
Son filmde uyuyakaldık resmen. Son üçlemenin ilk filmi iyi gibiydi, rogue one da çok iyiydi ama sonrası kötü oldu. Keşke tek yönetmenle devam edilseydi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2020 17:28
Çizg film olsa daha iyi o zaman herşey daha makul.... Yok baban o yok baban değil amcan Yok annen bu yok yok o senin teyzen..... Gücü çorbaya çevirdiler tatsız tuzsuz imparatorluk piyadesi karavanası.... 5 4 3 2 1 ..... Afiyet olsun...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Daisy Ridley, Rey karakterinin Kenobi soyundan geleceğini açıkladı
İlginizi Çekebilir