Danganronpa 3, PS4 ve PS Vita'ya geliyor

İsmet Ergül 2.12.2015 - 21:03
Psikopat liseliler geri döndü
Spike Chunsoft’un geliştirdiği Danganronpa, 2016’da PlayStation 4 ve PS Vita oyuncuları ile buluşuyor. Aynı isimli animeye sahip olan Danganronpa gizem türünde bir gerilim oyunu. Ace Attorney : Phoenix Wright’a benzeyen bir oynanışa sahip olan Danganronpa’da, hayatta kalmak için doğru katili bulmamız gerekiyor.

Serinin yazarı Kazutaka Kodaka Dangranronpa 3’ün gelecek sene geleceğini onaylarken, aynı zamanda serinin animesinin de geleceğini belirtti. Aşağıda göreceğiniz yeni videoda, psikopat karakterimiz Monokuma ve yeni kurbanlarını görebiliyoruz. Alınan bilgilere göre yepyeni bir okulda geçeceği düşünülen Danganronpa 3, bizleri yeni karakterlerle de tanıştırıyor. Öte yandan, oyunda ‘yalan söyleme’ seçeneğinin de bulunacağı söylentilerden birisi.

Danganronpa’nın ana hikayesi, lise öğrencilerinin ölümcül bir oyunda sıkışıp kalmasını ele alıyor. Öğrenciler tek tek sınıf arkadaşları tarafından öldürülürken, oyuncular  ipuçları bulmalı ve katilin kim olduğunu ortaya çıkararak doğru karar vermelidir. Eğer yanlış karar verilirse, kimse hayatta kurtulamayacaktır.

Şu anlık çıkış tarihi hakkında elimizde kesin bir bilgi olmasa da, önümüzdeki sene bizleri hem yepyeni bir Danganronpa oyunu hem de yeni bir Danganronpa anime serisi bekliyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 03:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Danganronpa 3, PS4 ve PS Vita'ya geliyor
İlginizi Çekebilir